Foredrag om Pink og scizofreni på KIKS !

Iaften er der "The Pink Floyd Project" på plakaten i kiks, ikke bare musik men forsanger og foredragsholder Thomas Ulrik Larsen fortæller historien om hvordan Pink Floyd fik scizofreni i bandet og derefter lavede den mest solgte l.p. NOGENS...

INDE "dark side of the moon"..(undertegnedes ynglings-l.p.red.) så tune in på www.radioti.dk iaften kl. 20.00 og hør med, her følger lidt info :


Pink Floyds klassiske album fylder rundt til næste år. Det fejres med foredrag om pladens historie og musik.Det var lidt af et karrierespring, der skete for rockgruppen Pink Floyd i marts 1973.

Da udkom ’The Dark Side of the Moon’, gruppens ottende studiealbum – hvis man medregner soundtracket til Barbet Schroeders temmelig sære debutfilm, ’More’. Og albummet strøg direkte til tops på den amerikanske Billboard-hitliste, hvor det efterfølgende befandt sig uafbrudt – dog ikke som nummer 1 – i 741 uger, inden den røg ud i 1988.

Med et samlet salg på omkring 50 millioner eksemplarer hører albummet, hvis ikoniske omslag er kreeret af designgruppen Hipgnosis, til i den absolut øverste ende af listen over bedstsælgende rockalbum, faktisk er det kun Michael Jacksons ’Thriller’ og AC/DC’s ’Back in Black’, som overgår den civilisationskritiske konceptplade. Og ikke alene er den ekstremt populær, der er også bred enighed blandt kritikere om, at albummet hører til blandt de kunstnerisk tungeste i beatmusikkens historie. Der er blevet drukket rigtig meget te til den plade i løbet af de seneste 40 år, og den er blevet fortolket, analyseret og parafraseret. En af dem, der virkelig ved
noget om ’The Dark Side of the Moon’, er musiker, sangskriver og musikjournalist Thomas Ulrik Larsen, og hans foredrag går bag om albummets historie og mystik. I ord, toner og billeder tager han publikum med til Månens mørke side og hjem igen.

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...