der er lys i dine øjne

Der er ikke indlagt nogen video

2014 var bedre; men 2015 bliver PingePing, lige i øjet og de var lige på en studs at det blirbedre og der opsteg et englevæsen af ilden og stormen og mørket,det var en lillebitte alf..
Og puslingerne kendte Arven og Qwendie og Lygtemanden OG var i "vandmanden" kær, og heelede hans sår med kærlighed og han kom sig og sagde "I morgen ,kære, vil syv vilde heste fare mod Morders øje, men nede i hulen var der rart at bo, man mnente at der altid havde været fred i verden og man sagde at elverkongen var blevet sendt fra himlen, som en Alf, et åndehul, at se fantasien se ud og blomstre..Poesi og "durch teknink" lidt fra en anden kandt se til at han ikke brænder sig, det er hans akillesHæl..

"Simpelthen exellent,  fremragende,og eminent hr Rasmussen, de ved vil hvordan den skal skærres, hva ??" Pluslig kommer vinden og bær os til falbaladeland hvor alle engle sover og ikke tør men wrinsk Vin, Monsignore" "Fyld godt på" "Bare giv den gas, så slipper musikken ind og ud af øret;Ikke ?"

han huskede en glemt ruin hvor folk sagde at der havde boet en elverkonge, og alle fråd over det i XTC! "Det var Triumfant,  min goe mand, Alle børnene spillede fløjte og een sang=

"Er der humør ,der

er der det

er der lidt sol der, 

er der det?

er der lidt kærlighed og glæde

så syng med det"

"det var underligt som folk var begyndt at synge, i gamle dage, hed det sig, sang man meeget mere..Folk sang når de høstede, når de stod op og når de gik i bad, om tiden og retfærd"!! 

Nogengange sang de dybt og nogengange sang de sådan lidt pivende, "men det lød godt nok som en Pibe" Udbrød Skotten "Du Skotte der" sagde prinsen, "Hva laver du i mit æventyr, Om jeg må spårge"? Tilføj han

Jeg er lige kommet med den dyreste raket og af den fineste fine Kultur, for at opfinde en fløvemaskie" "Men føj" "Hvor flyver de lavt idag" Sagde Prinsen, "Hcva kan du mere";"Min goe flyvemaskine mig, du må da kunne finde Prinsessen til mig" IkkeSandt" ??

"Jeg er landet her i æventyret for di jeg er en Prins" " Og en prins skal ha´Prinsessen, Ikke " ?? Alle folk flk øje på den, "Denn virker ikke hvis den er våd" "Så blinker den og lyder som en Pibe" "Det isigselv er pisse surt" Sagde Prinsessen" " Hvordan er du kommet ind i mit æventyr" Spurgte Prinsen Prinsessen" men hun svarede:" Det er da klart" "Jeg er jo en Prinsesse"!! "Og jeg er en Prins; min kære, det skal nok gå, vi kan vente og tage den næste bus" "og "Ikke sandt" og" Ja selvfølgelig, den er hjemme, den er Magnicant, forblænsende"Tag solbriller på, Hr. Lugtemand"; Se fantasien flyder" !!!

"Den flyder over" Tilstod puslingen "Så sandt, min pusling" "Imorgen skal jeg ride ud og finde min Prinsesse" "Jo" !!! Men "jeg er jo lige her" Udbrød puslingenog den havde tiet i 7½ år" "Ja " sagde prinsen ;" Men du er jo en engel, hvor stort et lys i dybe sale" Og " Den der ler sidst ler bedst" Den havde tilegnet sig en vis talemåde og talte som en verdensmand, "Det vi ikke når idag, når vi im,orgen" "Det ordner sig"  "Ikke sandt" min goe lygtemand" ?? "Jo," sagde lygtemanden "Men du er en prins, det er derfor det er et Æventyr, ikke" ? "Jo, min goe lygtemand, "Men hvorfor ikke" ?? "

"Næeh, vellikke" Svarede lygtemanden, det er med tiden og med ildhu, alt er dobbelt og har mindst to sider" sagde lygtemanden "Mange sider, så mange at der ingen ende er på det hele """
"Men det er osse det hele" svarede Prinsen, "Du lod som om du var en lykkedrage, og så kom solen.."

Men nede i dybet stod ildsøen stille et øjeblik fortalte mig at han på en måde stadig er dernede og at man kunnne se ham sidde og vente på høvdignene eller hvad den ellers hed
I Høvdigen er der flødepoppede engle med basunkinder fra dengang vi alle sammen sejlede på  Akaia og harper og fuld musik kunne samlede Norden, og det hele, "Det er stadig begge dele og det er et hele og det der kun er to, skal heles tiden heler med tiden  "TOLMODIGHED Fantastes og Mirakles, Flyv ud og klar verdenssituationen for os" "Med os" Skyndte han sig lige at sige vi er !!? "Jeg er herinde og vil ikke ud før vi opfinder en flyvemaskine der kan få popcorn lidt op i luften f.ex en helligkoPeter læs : I biblebable var der nu osse taget stilling ,men med begge bilruder rullet ned jeg elsker at lege med ord som "Min Mor er fra Rom" , og  en skønne sild for sig ved at ønske og ønske sig tilbage til, Poisien der koger, stålblomst tal dit jeg, den eneste og ene og jeg har goé nyhedder om Fantasien/virkligheden "DET ER BARE LISOMM EN BUS EN SOLRIG DAG, HVIS DET ER FOR VARMT sætter man sig lidt i skyggen" "Det er altsammen som man ta´r det" Sagde Prinsessen" Og det er vel nok kønt, " Pluslig er man prinsesse i æventyret, og plusligt er man ikke, den lille alf er syg" "Jomen syg med mig" Svarede Prinsen" Men Prinsessen var og blev fornærmed, "Skal vi ikke lave balade" Spurgte Prinsen" "Over hvad sagde den lille alf, "Over at der er to prinsesser" Lo Prinsen"; Hand var ved at blive lidt fuld af begeistring "Så må jeg vil ha´to" Men lygtemanden og Prinsessen lo, "Du kan da ikke ha tooo" !! og Haha" Og prinsen der forstod at den havde dummet sig sagde "Jaja, Med tiden kære venner" Og så hostede han lidt lissom for at koncentrere sig om det vigtigste indeni, "Det kommer fra hjertet når man ler", "Det er bestemt godt at le", sagde sommerfulgen og tørrede sig lidt med en klud, den var fagtisk heelt begyndt at blive rørt, "Tak"; sagde den "Jeg har altid godt ville være en Sommerfugl, "Jammen du er en sommerfugl og dette her er mit æventyr" Udbrød Prinsen, der godt lidt i skyggen kunne ligne en øldre Konge, i ved Prinser bli´r til Konger når de gifter sig, og det var på rette tid, men Prinsen ville vøre sikker på at det ikke var prinsessen som laber larve der var levet til en sommerfugl, "Hvor sover hun" ? "Hun vil ikke vækkes men hun sover oppe i klokketårnet" og det ville prinsen så finde ud af og klatrede og af muren, "Hvis jeg ikke falder ned er hun min prinsesse"; "Hvor er du modig sagde Lygtemanden" "Ih ja" sagde den labre larve og de var eet on alt, det var ikke småting han kunne, Prinsen af æventyret, han klatrede lidt længere op "Du er dygtig, men goe mand" "Måske" Svarede prinsessen og lagde røret på plads, "Det rør skal ligge ordenligt"

"Hvis du synger en sang er jeg overbevidt""Så er du ikke en sommerfugl alligevel" Jo; men se solen spejler sig som et spejlæg i vores hjertevarme og store rige kultur som er en kulturarv som er den guldkalv de danser om "Ganske eminent, Fantastisk faktisk"!!!Men " tllføj prinsen : "De flyver højt idag"!! "Hvem" Spurgte narren ""Fuglene blev til Engle og Englene kom i HimLen" Han så lidt op i luften sådan lidt mssende som havde han set lyset "Feeedt" , sagde narren,"Min onkel var en hornugle" "og han brugte briller"..inden aften er daled, til lavere teperaturer"; "Nix", "der er ingen krig, ingen Modstand overhovedet", "bare ta´dig sammen", min goe fe, hvordan er du kommet ind i øventyret ?? !! "Jeg fandt et hul i OzonLaget" svarede Puslingen stolt, "Ganske smart ikke; Min goe prins" Eqvibrilliant,"; min goe pusling"; "Særdeles fantastisk" Og "Ikke sandt" ? Men puslingen svarede, "Nede i jorden lever "de små"og passer på stormene i et glas vand" og hvis havet går over sine bredder, skal al ufred forgå": Svarede den lille Alf, og lignede lidt KlokkeBlomst på månen, "Kom du så derud, eller tar vi fejl" Han tilføj "Derude ligger sandheden" "Nej min goe ridder eller  hva´du er", jeg har den, men intet kan stoppe morgenen med at lyse stærkere før vi har fundet stålblomsten og den buddistiske formel OM og OM igen ser jeg at han vil det gode, helst ville han ride ud og samle regnbuen; til endnu fred imellen alle guds skabinger med alvorlig nærvær enhed totalitet, jeget er ..jeg VIL ha ret og han ønskede sig en ny pibe, hatten havde han solgt men han havde købt en ny,som han ville vise hende der ved den lille stig med skuret, hvor hunboldkampen var glemt og man måtte da ta hatten af for de Damer, men den er TopHat den der amorine der griner der på maleriet, "HAR DU MALET EN AMORINE" ?? Jeg har i hver thi fald givet hende blomster, som og som igen,!!

Men ude på ildhavet tænkte kaptejn klo sig ikke om og om igen, "DER BLIVE LYS" ! OG "dET ER JO EN ILDFAST FEST, "DET VAR SÅDAN DE SEJLEDE PÅ ANDRES BEKOSTNING ELLER BARE TÆNKTE "dET ER JO BARE EN LEG" mEN MAN SKAL SMEDE MENS DET ILDFASTE FAD HAR EN HAMBURGER!! iSTEDET FOR EN SOFASOM ALLIGEVEL IKKE DUR, "iKKE DEN SOFA" sVAREDE >pRINSEN"dEN ER FOR LILLE" 
"I virkligheden når alt kommer til alt starter man bare forfra, om og om IGEN" TILFÆJ pRINSEN "mAN SKAL SE LYST PÅ SOLEN" "oG HVIS HUN ER DEROPPE ENDNU, FINDER JEG HENDES GUNST IBLANDT MIN SUCCES PÅ DET HVIDE LÆRRED OG SÅ.." Han tav pluslig..Den smykke Prinsesse rømmede sig, "Skal vi giftes eller er der en sky i dine vizioner" Ville du ikke hellere drage videre med denne grønne drage,Fantasien" ?? "Den er virkligt godt lavet, man skulle tro den var spundet sammen med den der flyvemaskine, "Altså i æventyret" Tilføj hun, "Jeg elsker at flyve"!!!

nej alle farverne, kan i så snart tro mig disse mennesker existerer og denne bevidsthed er naturlig, det er tit en drage der står for skud, jeg manglede kun en Heel Neel og en "afsky" !!
De bor i huler og i træer..,men de vidste det ikke, at DET VAR Yoda og Gandalf og ørnene Juppiter og Solen, "pas på hat og briller i det her vejr"!!! vildt for sig nær jorden, det rigtigt blæste på jorden og i skoven skulle være gilde "jeg drømte mig en ildfest som var så håndfast,så putter vi Elektra i brændeovnen" og fantastiske popkorn kom som sendt (Som pandekager med mysli, iis, og sylttøj med schokolade og banan med en lille smule Peanutsmør og store saftige stegte annanas med lidt flødeskum og diverse med mere fortsøttelse følger!!!!

) Fra Himlen, som Moses og Palme formede de fremtiden til det store bryllop der svømmer lige forbi RAM!! RAM NU!!!det er at være åben positiv og både med forstand og en smule mystik set lidt som en cykel vi ..
man prøver at bruge det hele med hjem, så de så ham komme på en ildvogn og baccalinderne boede ude i nærheden og man sagde at det var kærligheden som de drak sig fulde i i en fantastisk rejse i tid og rum, se solen skinner af guld og grønne skove, altig kommer til den der venter, alle savner moralen den hvide ridder der skal følge dem i er i Himlen,"Vi vil ha det hele og vi vil ha den nu"men hvorfor ikke tage en slurk eddikke eller spise rodselleri med den lygtemand eller en anden underlig fisk, eller en valmue der rør på sig..en larve og en grim ælling blev til en svane en Laber larve blev til en sommerfugl  er du i mit hjerte, "men se, hun er lavet af blomster, kogekonen Maddam blå og kun det blå værelse Hun spurgte om en mand en prins som kunne trylle Hvorom alting er, "er det ikke lidt sjovt at trylle, nåja, vi leder begge efter sandheden, er den i mysiskernes ene enhed eller begge halve sandheder??

"Begge min Herre" !

Det var en lille slange der kunne flyve som hed Serum, den var egentlig sød, i hvert thi fald, ingen anden havde fundet det logiske svar så Kongen gav den 50 ære at snolde for i den fantastiske superbutik de pluslig stod i 

"Hvis du ta´r mig blir du konge" Sagde den

"Jeg er sammen med den Prinsesse her, hun er så sød" Indrømmede den, "Jo men så er du osse en rigtig konge" Svarede den flyvske slange og satte sig i et banantræ, "Bor der mange slanger her" Spurte Prinsen sm monstro nu vcar en rigtig konge og lo, "Næh han er vågnet" hørte kongen nogen sige men de var lidt til en side, "Man skal ikke hele tiden se til siden, forståes vel" sagde han og kiggede lidt på den flyvende slange som nu sad oppe i palmen og skrattede:Jeg er sø Hold nu op, du er ikke en rigtig drage, du er en Mexicansk guddom, een lykkedrage, når alting mørknes og tager fast form..

Og hvis du tror at sammenhold gør stærk så kom over til os på den anden side, "DER EXISTERER INGEN MØRK SIDE" Udbrød den sorte ridder og kastede forklædningen men hvordan kommer vi tilbage til mørket `??  "Der er ingen vej tilbage men måske en vej ud af musefælden HERE COMES THE SUN!!!

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...