Vi er mennesker...

Ja, man kan jo osse være “psudoPsykopat” i FOLKETINGET!!

Under ALLE omstændigheder, Er der eet misforhold mellem følelser og “det man siger” her .. 


OG vi SKAL være TILSTEDE og “prøve” at forstå hinanden og DET gør man bedst ved at sige tingene ligeud, uden at ironisere eller med bagtanker og “skjulte dagsordener” HUSK ;Vi Er FØDT SÅDAN!! Såå, uanset hvor umuligt Det SER UD, er det VORES NATUR at være sådan !!
Det er vores NATUR at være ærlige og direkte, Det er vores NATUR stille og rolig at snakke om tingene og blive enige!!
Det er Laangt fra menneskets natur at stresse og være falske og indirekte !!
“Du er direkte ond” “nææ, jeg er INDIREKTE ond”; haha, og husk FOR HIMLENS SKYLD, at det IKKE handler om æren om at “ha ret” eller om lidt “pynten på selvværdet” , den “mindre/mer værd som næsten ALLE af os føler, og som jo nok er en “magt” ubalance eller i bedste fald eet råb om at blive hørt OG At da VIALLE føler DET må stå sammen og prøve at forstå hinanden, og, måske osse, hvorfor vi sir og handler som vi gør!!
At observere og stille og roligt langsomt blive klogere, at “gennemskue” handling fra entension” og måske osse nogengange, at Vialle har noget på hjerte som vi faktisk tit er ret ENIGE OM, når alt er sagt og gjort..
Og jeg VED godt at der sidder mange derude, som osse ved dette meen måske mangler bekræftigelse I DET!!!
Og undertryk danner som bekendt OVERTRYK..
Såå, igen, det handler egentlig IKKE kun om entelektet, det handler osse om følelser, kærlighed og tilstedeværelse, heele verden rundt..
Osse i folketinget, i hvert fald, hvis de er mennesker, lissom dig og mig..
Jeg, personligt har eet KÆMPE “undertryk” meen jeg VED jo godt , det kan jeg både tænke mig til og føle, måske især det sidste at det har alle i andre jo nok osse..
Såå, måske SKAL vi OSSE kigge indad og forstå osselv, FØR vi kan forstå alleandre ?

F.eks. At JEGSELV osse mangler opmærksomhed og bekræftigelse i bl. a. at JEG MÅ VÆRE MIG!! 
Og har RET Til lissom alle andre; at brokke mig, men osse at føle glæde ved enighed og fred ! 
Husk st det er MENNESKELIGE faktorer det handler om, her, d og hverken politik eller magt eller måske en “pynten på mindreværdet” DEN BEKRÆFTIGELSE I SANDHEDEN, som vialle så længe har “følt” meen osse haft svært ved at udtrykke.. jeg ku blive ved i timevis meen, det handler om forståelse, og at komme hinanden i møde, DET er menneskeligt..
Og hvis jeg “råber og skriger” det i timevis, eller prøver med polemik og desperat vil høres, er jeg jo allerede i “uro” og kan nemt falde for een eller anden som ordet “politik” jo osse betyder at man har een forudtagen og “meeget ensrettet” meen meeget “personlig” og følelsesmæssig; allerede i “opposition” “nem løsning” f. Eks. Frrdmmedarbejdere er på den og den måde, ud med dem..meen det ER (stadigvæk) en følelsesmæssig og mange gange “urolig” diskution


Som man kan forstå af ovennævnte og det Vil jeg påstå til min dødsdag, handler det om, at man skal ha det godt OG være stille og rolig Tilstede og Lytte, før man kan blive enige, f.eks om at vialle er mennesker..
Det ved vi med entelektet men prøv at føle efter, er DU ikke et væsen med ; hjerte glæde og tårer ,er DU ikke lissom alle andre og spørg digselv med hjertet , og føl efter, “Er alle disse mennesker lissom migselv” ?? De kan jo OSSE føle sig overset, misforstået og “ikke go nok” og græde og være glade og stolte eller sure og “onde” eller glæde ved at forstå hinanden o. s. v. 
Det ER ikke til diskution, om “retorisk” eller “politisk” at pynte på det eller få point ved at ha ret meen een følelse ALLE MENNESKER HAR BRUG FOR for OVRRHOVEDET at OVERLEVE, “de kloge” som står med hver sin Atombombe, måske simpelthen fordi de ikke fik opmærksomhed og kærlighed som små og HELLER IKKE HAR fået det, endnu som VOKSNE ??


Meen kære venner , Empatien og forståelsen af hinanden som ret eens mennesker, i hvert fald hvis vi føler og erkender det, heele jorden rundt, SKAL jo starte eet eller andet sted..Og som sagt er det allerede i fuld gang, det her er hverken noget JEG har “fundet på” eller et særligt “lokalt” problem..
Vi er ALLESAMMEN VED AT FORSTÅ DET..


SÅ Hva med DIG OG MIG ?

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...