Global fred og kærlighed..

Holisme og Enhed ..
og healing, handler som, "universitetet" og "Panvidenskab" om at "komme heele vejen rundt"..Både med personligheden og socialt og Globalt.. Alle parter skal være "tilfredse"..Man "plusser" istedetfor at "vælge".."Både Og", d..

personlighedsdannelsen, personlig udvikling, Sjælens REALISATION kræver nysgerrighed,og selvfølelse, og ambition, bøger og foredrag; om psykologi, filosofi Tantra og visualisering pædagogik, gestalt- farve musik og duft og Kunst terapi og "New age" sprogkursuser, kommunikation Fodzoneterapi Reika, Nada "grounding" og hypnose og meditation og den "afstressende" mindfullness og selvfølgelig Rejser og Oplysning om økologi og kosttilskud, og sund mad, film og teater, Og selvfølgelig forlystelse og socialt samvær, om kultur, og selvfølgelig jegfølelese i Økonomi og Sex!! Og Naturoplevelser..
Metroseksualitet, og Æstetik, Selvudvikling og modenhed,og ærlighed og åbenhed, overfor, at alle aspekter skal med, både de fysiske og de spirituelle, OSSE HOS ALLE ANDRE...

"af brød og vand, alene, duer helten Heller Ikke"!

Alle talenter og ambitioner skal realiseres. Og alle "Mørke huller" oplyses, ALLE MUNDE SKAL MÆTTES, det handler om "Helheden" og om at SAMARBEJDE! Man "ta'r opgaverne OP!! Og "man kan hva man VIL".. MED og ikke imod hinanden..og alle skal ha opmærksomhed, Alle skal ses og høres, og alles behov skal dækkes med Mod til at stå ansigt til ansigt med Det 20'ende Århundredes "Behov" og nødvendige sociale og Globale som individuelle problemstillinger og løsninger, og uden angst eller Konfliktsky "man skal turde ta enhver opgave op" og man skal trodse sin angst!! Man KAN hva man VIL!! Og man SKAL tro på sigselv, OG HEELE UNIVERSET som er på DIN side...Holisme og healing er at sige JA til det heele og sige "både og" at "Plusse" istedetfor at dele..DET ER KÆRLIGHED...
Og at tænke og føle med hjertet !! Ikke dramatisk eller "kategorisk", men Langsom og stille. Og rolig og i en rar atmosfære, enhed, lytte og undre, med hjertet..hvem er jeg, hva er jeg ??? Hvad er Sandheden efter al "debatten" og den overfladiske og ligeyldig "viden" og dagligdag med Manipulation og stress og uro..
Slap af! Nyd stilheden..føl og LYT til digselv og SLAP AF, Hør, hva siger fantasien ? Hva siger hjertet ?? Vær Modig og vær digselv og TÆNK SELV..og træf dine egne beslutninger, REALISER DINE DRØMME! Det ER DIT liv, det ER kun dig der kan LEVE det ! Det ER den eneste VEJ.. Gud eller Buddha KAN IKKE GØRE DET FOR DIG..(det kan alle de her "ord" jo nok heller ikke..) og "er du Guds søn, så hjælp digselv"..Ta STYRING!! TA´ Ansvar!
Selvstændigt uafhængigt og fri, og sikker, vær stærk, SÆT GRÆNSER!! Men som voksne og reelle og realistiske, med respekt for hinanden..og lytter til hinandens "svagheder" Men Ser og Beundrer hinandens forcer..Man GI´R og TA´R (Pænt, d) IMOD..

i 20'ende Århundrede kigger vi indad f.eks. Slappe af og stille lytte efter hjertet, åndedrættet og de mere "sublime" tanker, "Troen" ? "Håbet" ?..Sjælen...de "stille og de "rigtige," Lyt TIL; og lyt MED HJERTET! og når vi har gjort det 1000 gange VED vi med osse selv, at vi ikke skal slågs eller føre "krig" og at vi skal bruge grøn energi! Hvem VISELV og Alle andre ER og ER Seere Æstetikere og metroseksuelle, kunstnere og visionære og menneskekendere...Og hjælper hinanden uden at "barnligt" at hævde sigselv, heele tiden, som i moderne politik,d men du har ikke brug for politik!! DU har brug for kærlighed med visdom og en nænsom Og pædagogisk ånd, give støtte og håb, hvor der er nød eller udækkede behov , eller udnyttede talenter, der hvor Vi selv VAR og gerne vil "løfte andre op til" den erfaring og de løsninger OG DEN BEVIDSTHED vi Selv er nået frem til ; Som F.eks. at vi skal Oplyse heele Afrika om prævention OG grundvand... smag og behag, er måske forskelligt MEN SANDHEDEN ER SANDHEDEN! SÅ RELATIVT ER det ikke ALTSAMMEN...men selvfølgelig osse at folk har lov til SELV , med lidt hjælp at nå målet, på deres måde..I deres eget tempo...Men vi skal NOK nå det...Ellers prøver vi bare igen..

SLAP AF! Det ordner sig..
og når "båden vipper" skal man ikke "vippe med" men være stærk og STÅ FAST!! Og holde Moralen OPPE!!! SAMMEN..Men vær stærk nok til at TÆNKE SELV, med DIT hjerte..GÅ EFTER DINE DRØMME OG hold på dit og SÆT GRÆNSER!
OG vær lidt stædig og provoker dem lidt ...DET ER DIT LIV !!

"Assertion" er jo en vigtig del af "individualiseringen" "At blive heel" og "finde sigselv".., "Entegriteten"... At "gi og ta imod, og at sige fra og sig TIL ! ! "Kæmp for alt hvad du har kært" men det skal være ikke Gå UD over nogen... Tværtimod, vi SKAL selvfølgelig HJÆLPE HINANDEN !!
LYT ,efter, andre, ALLE mennesker er værdifulde og Enestående men Vi HAR osse meeget tilfælles..og kan HJÆLPE HINANDEN...
OG INGEN kan Undværes , INGEN klarer den HEELT alene men alt i naturen og i mennesket har en funktion, "intet er så skidt at det ikke er godt for noget", "under havets mødes alle øer"..Mørke fører til oplysning, som oppe, -så nede" modstand Gir MERE energi, "det går op og ned", efter vinter blir det sommer, Og ALT i Heele universet er i fuldendt harmoni...Og ALT er til for VORES SKYLD Og arbejder for OS!!!

F. eks. Naturen og kærligheden og lyset, eller
Rod, Kejserorganet og. Kronshakraet, for det ER jo i OS!! Tænkningen. er, f.eks .at bevidstheden igen og igen, står ansigt til ansigt med først "problemet" så "erfaringen", som genkendes og tilsidst slutter med "Kosmisk Bevidsthed" DEN absolutte SANDHED! "Lyset vokser "Ud af mørket"...til personlig erfaring Ægte sikkerhed og succes, fra grænsepsykose og "ovefladigsk ego-Tænkning" eller Paranormal mindreværd el a. "falsk bevidsthed" som, f. eks. "Man SKAL jo ha´et arbejde," d eller", "Man SKAL tro på Gud og Jesus, d Til Individualitet, AUTONOMI styrke SIKKERHED Og ENHED!!

Frihed under ansvar" autonomi og REALISATION!!! og , igen, alle emner skal op, Nærdemokrati..OG vi når ALLESAMMEN toget..."hvor der er en vilje -er der en vej"...Og Vi KAN kun gøre det SAMMEN, ALLESAMMEN !!!!! Det ER jo holisme og Healing... KÆRLIGHED...At "plusse".."Både Og"...Og "Social bevidsthed"...

Men "Riget er inde i jerselv" !; Verdensfreden og velstand for alle og social solidaritet , starter med Fred og tilfredshed med digselv...og ALLE andre...
både og; og med, at være stærk og modig nok til at LEVE Op til Sin EGEN Moral..Ved , om og om, at ta´opgaven OP!! Du ER ikke "alene" Der er mennesker og lys og kærlighed overalt omkring dig !!

SAMMENHOLD NU!!! Ikke altid "Den nemme vej" eller "den nemme løsning" men Række hånden UD, andre Har været der hvor du er, NU! Og vil meeget gerne Hjælpe ...

KÆRLIGHED...BRODERSKAB!! EEN FOR ALLE og ALLE for EEN...

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/275060217" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /] 

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...