"Arbejdsløs" eller Arbejds"giver" ?????

Arbejde er skabt og forbedret i den teori at "folk ikke gider arbejde" og at man kun ta´r på arbejde hvis "man er nød til det" og får en Ordentlig løn..
Igennem generationer og generationer, igennem århundrede og atter århundrede, har de "Dovne" arbejdere kæmped og kæmped for bedre forhold og løn, Bl.a. ved at Lade vær..
Strejke og eller "Arbejdsløshed" som det pænt kaldes ( ligesom det pæne ord "Arbejds-giver", he...he)
Har altid været en alment gældende "regulering" og et våben og middel til "Fair løn" og ferie og menneskerettigheder, alment..
At det plusligt er atraktivt at arbejde er i og for sig "et moderne" fænomen og hvor i al verden kommer den fra ??
Desuden har quindernes såkaldte "oprør for "Ligestilling" været et gevaldigt "skyden sig selv i foden" og nu skal der TO indkomster til, mens arbejdsgiverene grådigt gnider sig i hænderne..
Mens "Overklassen" og de søde arbejds"Givere" pænt deler lidt ud til underklassen og den "underste middelklasse" så flere og flere "føler sig som Herremænd" og bli´r "blå" (Hvis man altså kan være Det?? Kapitalens bedste metode er jo Divension = Splittelse og uro..) Er Fagforeningen i DK plusligt forsvundet, ingen arbejderKamp , ingen sympati-strejker, ingen stejker OVERHOVEDET!!!!!!!
Alt dette gør hverken "Arbejderene"s Quindernes eller de såkaldte "Arbejdsløse"´s situation bedre og i desperati går det ud over arbejds"løse" Såkaldte "Nassere" der kommer fra krig og død og vis far og mor, eller i værste fald egen søn og datter, er døde, eller FOR brutualiseredce til rejsen, og som måske selv mangler en arm eller to..
Og, vi må ikke glemme Psykisk syge, der jo (Selvom alle IndvbandrerKoner får det, igen at skyde sig i benet?) Ikke mere kan få Pension..Og syge og gamle..
ALLE minoriteter og marginaliserede og udsatte er med på "De fattiges Sorte Liste" og Ironien er = DET ER DE OSSE SELV!!!!!!!
Probelemet er i dag ikke så meget "Penge" det er det OSSE, men Psykisk og fysisk "Ustabillitet" og det at vi har fundet ud af at vi ikke kan stole på Parlementarene!!
Præcis Ligesom Tyskland i 30`erne...
DEL hvis du er enig...

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...