Biograf


Mr. President, we... "Houston, we have a Syria Problem", Now, this is Syria...Dansk:(Houston og F.N. og E.U. og den frie verden har en "Gordisk knude" " ".. !23

"The Leban"on " A flock of Seagles" nu Laver jeg intervension UDENOM F.N. AF "A SYRIA PROBLEM" ! !


`R WORLD  ! ?

´R PROBLEMOOOOOOOOO  !!

/+\ on Earth..
P.S. "KENDER DU BONO" ???

// Mugabe miiig..
idi Amin ???????
Og folk der
i
Ararabien..
fortsætter folkemord og massedrab på
den
befolkning
der
er
helt uden vÅåben...
hele året hele ugUUeen..
Fred på JOOoord...
Lidt skæv /+\ På Joooord...

Mugab mig her
Amin mig der
Assat
mig mer
MEN
Lidt skæv
/+\ på Jord...

Palme Bob Marley og alle danske sangerinder

der

Saddat og

Martin Luther King...

men ikk´ Assat

der bestemt selv har bezat

sit eget land !

Mugaaabe miiiieeiig...

Lidt skæv /+\ På Jooord..

/+\ På JoooOrd..

og endelig kan

ida auken

gå til ballet med

både bandit og dat

Thah, Lidt skæv

Fred på Jooooooord..

FRED På jOOOooooord...

Fred på Joord...

og ligefrem Amerikat

vil gå i krig mod lillebitte russeland

Og C.V.Jørgensen

udtaler at

det hele er lidt plat

Fred på JoooOOrd...

og 

Gaddaffi kom tilbag´ til F.N.

efter fyrretyve år

fortalte om...

Både Palme og Saddat

og folk der skulle bestemme selv

der hvor de bOoor....

/+\ på JOOOoord...

og alså derfor fanged ham i kloakken og skødte te´

Lidt skæv /I\ på joOOOooord....

Frede på JOOooord...

Lidt skæv fred på JOoord....

Ararabien der

heelt uUuden våÅÅååben...

vil ha´

"Lidt mindre skæv"

/I\ På JoOOooord...

Fred på Joooooord...

Fred på eeeen JOOooord !

Og en mor ...

med sønner 10 fod nede i jorden

villl...

Ha´ selv løgnen til at blive till..

Freeed på JoOOOooord....

Lidt skæv Freede på jOordeee...                   //  

p.s. del og hersk :

NU DA QUINDERNE HAR KÆMPET FOR LIGELØN FÅR BÅDE MÆND OG QUINDER KUN DET HALVE AF HVAD EEN MAND TJENTE FØR DEN SÅKALDTE LIGELØN IMENS POLITIKKERNE OG KAPITALEN VEDBLIVER AT DER SKAL FLERE PÅ ARBEJDSMARKEDET ?

NÅJA, HVA´ MED DEMSELV KUNNE MAN SPØRGE, MEN DET ER DER JO INGEN DER GØR ? !

DET ER SKAMMELIGT AT VI VEDVARENDE BLIVER UDNYRTTET PÅ GRUND AF SÅKALDT LIGESTILLING DER IDAG GØR AT BÅDE MÆND OG QUINDER KUN TJENER DET HALVE AF HVAD EEN MAND I GAMLE DAGE KUNNE FORSØRGE EN FAMILLIE FOR !

DET ER REN UDNYRTTELSE OG VORES SŨKALDTE GRÅDIGHED" GIVER ALTSÅ ET ORDENTLIGT BAGSLAG, SOM HERVED FORKLARET MEN NOK KOMMER BAG PÅ MANGE OG KUN TJENER ARBEJDSGIVERNE OG DEN KAPITAL DER, TRODS ALT, SELVOM VI SNAKKER OM FINANSKRISE; STADIG ER EN AF DE MEST STABILE NATIONER I VERDEN OG SE, VORES AKTIER STIGER NU FOR HVER DAG, DR ER ABSOLUT INGEN KRISE-BLOT MANGE DER UDNYTTER FOR MEEGET OG MANGE DER HAR FOR LIDT...STORE SUMMER HOBER SIG OP UDEN AT KOMME I OMLØB OG DER BLIVER FORSTOPPELSE AF DEN KAPITAL DER MÅ OG SKAL FLYDE TIL ALLES BEHOV OG TIL AT ALLE KAN LEVE ET ANSTÆNIGT OG GODT LIV,MED EN LIGELIG FORDELING AF GODERNE...

OG HVAD SKAL VI GØRE ? JA VI SKAL I HVERTIFALD TIL AT TÆNKE NYT OG TIL AT ,I STEDET FOR GRÅDIGHED, TIL AT HOLDE SAMMEN OM DEN NYE FAGRE VERDEN VI ALLEREDE HAR OG MÅSKE TÆNKE "EEN FOR ALLE OG ALLE FOR EEN" !

VI KUNNE JO MED EN NY REGERING, ISTEDET FOR DEL OG HERSK OG BLOKPOLLITIK, MÅSKE MED MARGRETE VESTAGER FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE HAVE DANNET EN REGERING MED HELE SALEN HVOR ALLE PARTIER FIK NOGET AT SIGE, DET VILLE DA HA´ VÆRE NYTÆKNING SÅ DET BASKER OG VI SKAL DA IKKE VÆRE BANGE FOR AT HOLDE SAMMEN ?? ! !!

MEN SOM VI DA OSSE SÅ TIL VALGET BLEV DE FORVENTEDE 15 MANDATERS FLERTAL TIL VENSTRE RET SÅ HURTIGT FORVANDLET TIL DEN LIDT FOR GL. "1 MANDAT´S FLERTAL" ENDNU ENGENG HAR MAN NÆSTEN LYST TIL AT SIGE, HAR MAN HØRT DEN FØR ???

OG I ØJEBLIKKET HAR ALLE , I ET RET SÅ INDVIKLET SPIL, DOG NU TRAVLT MED (f.eX. EXTRABLADET...) AT VASKE HÆNDER OG GØRE DET STIK MODSATTE AF HVAD DE GJORDE UNDER DEN BORGERLIGE REGERING, IMENS STAKKELS VILLY SØVNDAL RODER RUNDT I DET FOR AT SAMLE RESTERNE AF DET ENGANG SÅ BESTEMTE OG MÅLRETTEDE SF SOM I ØJEBLIKKET TABER STEMMER EN MASSE, FORMENTLIG TIL ENHEDSLISTEN, HVILKET DOG KUN VILLE GAVNE HAMSELV OG HANS PARTIS EGENTLIGE OG OPRINDELIGE POLlITIK !

MEN HVOR LÆNGE MON ENHEDSLISTEN VIL STØTTE EN INDLYSENDE NEOFACISTISK FORMYNDERISTAT, EN REGERING SOM LÆGGER EN FOR DE MINDREBEMIDLEDE STOR, MEN FOR DE RIGE LILLE SKAT OG MOMS PÅ GODERNE, SØDT, FOGIFTET TOBAK OG GOD GIFT FOR FOLKET SOM ØL OG VIN,OG LADER ARBAJDSLØSE "ARBEJDE" FOR DEN BISTAND SOM TAGER "ARBEJDE" FRA "ARBEJDERNE" SOM DE JO KALDES MED ET GODT GL. DANK SKÆLDSORD, (DOG UDEN AT VÆRE ARBEJDERE, BISTANDSKLIENTERNE ALTSÅ..) NÅR DE NU HAR FAGFORENING, DEN FAGFORENING SOM "BISTANDSKLIENTERNE" IKKE HAR, OG DERFOR SOM ALLE SVAGE OG SPLITTEDE I HISTORIEN, UDNYTTES OG SKAL "ARBEJDE" FOR "BISTAND" ???
DEN SAMME NEOFACISTISKE REGERING SOM, SOM DET HAR VÆRET FOR VANE INDENFOR BORGELIGE REGERINGER PÅ DET SIDSTE, GIK UD OG SAGDE AT "VI HOLDER INGEN AF VORES "SÅKALDTE VALGLØFTER" !
DER FALDT DE NOK LIDT I MINE SOM SAMTLIGE STEMMERS ØJNE, DA DETTE JO ER EN FACISTISK UDTALELSE OG IKKE EN "SOCIALISTISK" UDTALELSE...
MEN HVOR LANGT VIL ENHEDSLISTEN HOLDE FAST I DRØMMEN OM "SOLIDARITET" BLINDE, OG UDEN ØJNE FOR, AT DET JO NOK VILLE KUNNE BETALE SIG AT HOLDE PÅ SIN MORAL OG UDSKRIVE ET VALG SOM KUNNE GI´ DEM DE STEMMER OG DE ANDRE EN BETÆNKNINGSTID TIL DEN LUFTFORANDRING DER ER NØDVENDIG ???
ER DE FORVIRRET ??????
SÅ FØLG IKKE MED I NÆSTE UDGAVE AF "BØRNEHAVEN BORGEN" ELLER "HVORDAN VI "NÆSTEN" ALLE SAMMEN BLIVER LIDT MERE RIGE OG DOMINERENDE...

(Nogen må jo gøre noget ! )

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...