budskab til græsrødderne 1, 2, 3, 4,og 5 og 6, 7 og 8, 9 og 10

budskab til græsrødderne 1, 2, 3, 4,og 5,6,7og 8

Thomas Koppel var som mange i DK fremsynet, i mine øjne en STOR Profet og han nåede lige at skrive "Budskab til græsrødderne" 1 og så døde han...

Vi mindes Thomas her og fortsætter Kampen ! Og vi glæder os over at vi har en så fantastisk Famillie i DK , Jeg husker selv at Annisette gik i gaderne og spillede og sang i 86´ Ved Barrikaderne... Jeg var selv delegeret på det tossede møde hvor man bestemte at gi´op og kun jeg og een anden ville fortsætte kampen, men jeg fik at vide at "Vi har ikke brug for en ny Gadaffi...Men der er faame brug for 5000 nye Gadaffier og ikke mere oprør og snak men seriøse Revolutioner og ikke bare 1 eller 2 Og vi sender opmuntring og håb og mod til alle der kæmper, både Solidariske Arbejdere, De studenter der for nyligt har bz´at Store dele af Kbh.´s Universitet,Quindesags-forkæmpere,fejlbehandlede og totalt undertrykte såkaldt "psykisk syge",Gaza og alle alle undertrykte minoriteter...

Grunden til at jeg kalder siden "Budskab til græsrødderne 1 og 2" er, at jeg ser mig-selv som en slags "efterfølger" til Thomas, og at min Historie er lidt som både Che´s og Hemmingway´s : Fin og rig snobbet famillie og uddanelse og har set hele svineriet såkaldt "Oppe-fra" og derfor kender sandheden, og det er måske vores svaghed men vi er nogle der kæmper, og ikke kan lade være,fordi vi bruger vores øjne

Men Først Thomas :

Budskab til Græsrødderne 1 :

Danmark, hvor er du henne?

af Thomas Koppel
Komponist

8. februar 2006

En historie om længsel

De voldsomme, globale folkelige protester er ikke kun mod et par tegninger og slet ikke imod vores ytringsfrihed. De udspringer af en sammensparet harme og fortvivlelse over voksende forfølgelse af muslimer i mange lande, hvor Danmark desværre er blevet berygtet som et foregangsland; og over det folkemord på arabiske folk, som siden 1991 har kostet snart to millioner mænd, kvinder og især børn livet. En udradering af flere suveræne nationer, som den danske regering og en stor del af folketinget er aktivt medskyldige i.

Vi kunne have sparet os de mange millioner til H. C. Andersen-året, for her kom den virkelige kulturkanon. Den danske neo-con bevægelse fra Anders Fogh til Dansk Folkeparti og Jyllandsposten har over hele planeten gjort os til en nation fuldstændig blottet for enhver kultur.

Kunst, løgn og virkelighed

Hvorfor skal en børnebog absolut rumme blasfemiske tegninger, der sparker til det allerhelligste i en religion?

Jyllandsposten, Dansk Folkeparti og Anders Fogh Rasmussen har nu samlet hele denne mægtige vrede omkring Danmark. Nogle arabiske regimer og grupper, som er tæt allieret med USA (f. eks. Libanon, Saudi Arabien), har af egne grunde pustet til fokuseringen på Danmark - og dermed afledt protesten fra de farligere USA og Israel.

En tegning er hetz, når den tillægger en hel befolkningsgruppe negative træk, der ikke er sande eller typiske. "Muslimen" med krumsablen ligner bestemt ikke ham, der i Sydhavnen sælger letmælk og toiletpapir til trætte folk med poser under øjnene kl. 1 om natten.

Hvem er aggressive?

Det er vores regering, der har sværtbevæbnede tropper i Irak - ikke omvendt.

Det er vores regering, der indfører inhumane indvandrerlove, som allerede inden Jyllandspostens indsats har gjort Danmark foragtet overalt i verden.

Det er vores regering, der har samarbejdet med CIA om torturflyvninger igennem Danmark.

Det er vores allierede, der har koncentrationslejre, hvor folk af arabisk nationalitet tortureres og rådner op uden retssag og dom.

Det er vores allierede der har forvandlet Irak, vores kulturs vugge, til en gigantisk atomlosseplads, hvor over 50% af nye kræfttilfælde er børn under 5 år.

Disse ufatteligt uvidende magtmennesker forstår simpelthen ikke, at det, de gør mod andre mennesker, gør de i sidste ende mod sig selv.

Holocaust

Vi tror måske ikke der bliver lagt mærke til os ude i verden. Men folk rundt om følger bedre med i danske forhold end mange af os selv gør det. De kender godt Louise Freverts bemærkning om, at muslimer er en kræft på det danske samfund. De ved også godt, at pastor Jesper Langballe i folketinget har kaldt islam en "pest over Europa", nøjagtigt det, Hitlers Der Stürmer kaldte jøderne inden Krystalnatten og dens jøde-udryddelser 9. november 1938.

Bag manden med krumsablen står to tildækkede kvinder i de foragtede burkaer med angstfyldte øjne. Men faktisk havde mange arabiske nationer hverken burkaer eller steninger, men fremskridtsvenlige, demokratiske regeringer - indtil USAs, Englands og Israels  efterretningstjenester igen og igen - op gennem det sidste halve århundrede - fik dem styrtet og myrdet. Foghs allierede i London og Washington organiserede og trænede selv Taliban styret og Osama Bin Laden - og utallige andre terror-regeringer og terrorgrupper og dødspatruljer på alle kontinenter - fra Indonesien til Guatemala. "School Of The Americas" i For Bennings, USA (tidl. Panama) er én institution, der har uddannet  tusindvis i terror, tortur og mord. Vestmagterne tilintetgjorde systematisk de arabiske samfund, hvor kvinder havde ligestilling, og brugte "fundamentalister" til at bekrige de progressive regeringer. Tilsvarende gælder i Irak. Selv i Saddam Husseins ikke specielt progressive Irak, der oprindelig tog magten med støtte fra CIA, men som gjorde sig mere selvstændigt med tiden, havde kvinder ingen brug for at gå tildækket, og før Bushs, Blairs og Foghs krig var 50% af de studerende ved landets universiteter, der ikke stod tilbage for vestens, kvinder. Det Irak, Anders Fogh og hans venner ikke kan få til at hænge sammen, truer nu med at bringe kvindeundertrykkelse og steninger med sig, og sætte Irak hundreder af år tilbage. Det er ikke de arabiske folk, men de vestlige supermagter, der prøver at holde den arabiske verden fastlåst i middelalderen.

Tegner, kan du forestille dig smerten? At stå på ruinerne af dit hjem, i ruinerne af din by? En snavset bamse, der minder dig om din lille pige, hele din familie, som ikke er der mere? Ingen vand, ingen  kloak, intet arbejde, og kun et par timers elektricitet hver dag? En "genopbygning af Irak", som nu er mundet ud i at Mr. Bush erklærer at "det må irakerne selv tage sig af...." - efter at Dick Cheneys Halliburton og andre har taget sig af bevillingerne...

Der står du, og ser pludselig en tegning, begået af nogen i et fjernt land. Det skal forestille dig, men med krum næse, krumsabel, og et par underkuede piger, der ser på dig med skræmte øjne. Det er, midt i din sorg og ulykke, det billede, en fjern kunstner giver verden af dig......

Folk af islamisk tro er jo ikke dummere end alle andre. De ved, at alle tegn på en kommende Holocaust mod muslimer er tilstede. I Danmark, rundt om i Europa, i Washington og London. I Mellemøsten er den forlængst allerede igang.

Af alle disse grunde, tegner, er din tegning ikke afslørende, men tilslørende. Den er faktisk løgn. Det er vores regering, der kommer til dem med sabler, ikke omvendt.

Forsoning, fundamentalister og reality show

Nu maner statsministeren til forsoning. Men kun fordi vores eksporterhverv er sure; og der kan endda også blive tale om boykot af skibsredere. Mærsk er lidt urolige, men han har jo også sejlet alle Rumsfelds tanks, kanoner og pap-kalkuner til Irak og tjent blodige profitter på de døde irakeres bekostning.

Skal offeret bøje sig for bødlens ytringsfrihed? Skulle min fars smukke tante Anna og de 28 andre fra min fædrene familie, der omkom i koncentrationslejre, høfligt have sagt "for Hitlers ytringsfrihed", da de trådte ind i dødsrummet?

Med den anden side af tungen snakker Fogh om voldelige fundamentalister der udnytter situationen. Dem har han skam selv i sin lille neocon hønsegård. Dansk Folkepartis Søren Krarup har forklaret folketinget, at krigen i Irak er det ultimative "kristne felttog mod Islam". Og Ayatollah Krarup stoltserer som en hane, og hans korsriddere huserer videre omkring Basra, bevæbnet til tænderne.

Statsministeren havde ingen indvendinger mod Krarups militante fundamentalisme og har heller ikke meget held med sin tvetungede forsoning.

Til gengæld er det interessant at tænke på, at Osama (i samklang med Bushs konspirationsteori om 11. september) på få minutter blev dømt som den erklærede hovedfjende i Krigen Mod Terror. Alligevel har både Bush, Blair og Fogh på besynderligste vis lige siden været komplet uinteresseret i at fange ham eller nogetsomhelst andet. Osama dukker kun trofast som et lille klokkeværk frem på skærmen hver gang Bush skal på valg eller holde tale til nationen og har brug for at vi er lidt bange.

Hundredetusinde uskyldige er blevet collateral damage i denne Krig Mod Terror; men den har i snart fem år ikke produceret én eneste anklaget og dømt terrorist. Ikke én.

Fogh snydt

Fogh blev til sin tydelige forbløffelse overladt til ulvene af det selvsamme CIA, da stormen brød løs i sidste uge. Han og Pia Kjærsgaard var så sikre på, at Bush ville komme dem til hjælp; men udover at Bush lovede lidt håndøre til de sure danske eksportører var der ingen solidaritet fra Big Brother. Sådan spiller klaveret ikke i den professionelle mafia.

Krigen Mod Terror er umiskendeligt én stor teaterforestilling, skrevet og instrueret af den største forfatter af fiktion siden 2. verdenskrig - CIA.

Bush tog uden at blinke alle esserne hjem. Han kritiserede Jyllandsposten (men har siden lagt lidt kontravægt ind), fremstod som Islams redningsmand for hvem der nu måtte imponeres af det, og lod Fogh stå alene med hængende skuldre og koldsved overfor de fremstormende vilde horder.

Bush derimod kunne i ro og mag følge den anti-muslimske hetz brede sig som fugleinfluenza over Europa - en perfekt, destruktiv forberedelse til neocon'ernes næste selvmorderiske krigseventyr: det israelsk-amerikanske overfald på Iran og Syrien. De tæller på knapperne lige nu.

Den virkelige hensigt

Og her er vi så helt inde i selve sagens allerinderste kerne. Som Jyllandspostens kulturredaktør, de amerikanske neocon'ers PR mand i Danmark, Flemming Rose, selv udtaler til New Herald Tribune, drejer karikatursagen sig om langt mere end nogle tegninger. Rose siger som Donald Rumsfeld og neocon-bagmanden Daniel Pipes, at dette er "the clash of civilizations". Det er neocon kode for annektering af Mellemøsten. En stor amerikansk atomlosseplads med olierør og militærbaser med tidobbelt pigtråd om. Endlösung'en på det palæstinensiske folk. En gigantisk Vestbred.

Da Irak blev lidt mere besværlig end ventet, og Iran lidt stærkere end ventet, er de kommet flere år bagefter deres plan, og sigter efter sigende på slutningen af marts som starten på 3. verdenskrig.

Og det stopper ikke engang der. Alle nationer inkl. Danmark skal have en omgang med tjærekosten, og det er ikke engang om nogle år. Bush-globaliseringens sorte fremtid er allerede startet. Det sidste par uger fik Danmark en lille forsmag på, hvordan det føles at være en manipulerbar koloni. Det kender hundreder af millioner mennesker alt til allerede.

Kolossen på lerfødderne

Irakerne har vist os noget meget vigtigt, nemlig at den selvoppustede, tungtbevæbnede amerikansk-britiske supermagt er en kolos på lerfødder. Mens mange danskere var  optaget af deres lavrentelån har irakernes bulede geværer bremset det angelsaksiske Projekt Verdensherredømme i alt fald i et par år.

De arabiske befolkninger, som Fogh forgæves prøver at mane til ro og orden, ved udmærket hvad Project For A New American Century, som Flemming Roses bagmænd i USA selv kalder det, går ud på. De ved, at det paranoide imperium ikke vil føle sig trygt før det har en jernhånd på hver eneste person på hele kloden.

Tak dem for det. De beskytter os også. They're all your daily gift.

Men uhyret, imperiet, kan kun destruere. Angst er blevet det eneste, den dødsenssyge sen-kapitalisme har at tilbyde. Der er ikke noget tilbage at tro på: Det er korrupt, forrykt, forgældet, forhadt. Angst er blevet dets varemærke, og vi har under ophold i USA set, hvordan de fleste danske medier uden spørgsmål videregiver CIA-psykologernes psykose-fremkaldende angst-manipulationer til den intetanende danske befolkning.

En hastigt voksende del af de amerikanske tropper tror ikke længere selv på hvad de gør. Intet under - over en halv millioner amerikanske soldater er dødeligt syge af atomstråling fra Golfkrigen i 1991 - og Clintons Kosovokrig. Det samme er allerede begyndt at gentage sig med tropperne fra Irakkrigen. Forarmet uran er ikke så forarmet endda. Det har en halveringstid på 4,5 milliarder år.

Den amerikanske befolkning er overvældende imod deres egen regering, og der er  flertal for en rigsretssag mod Bush. "Alternativet", det Demokratiske Parti, er med sin påfaldende, mareridtagtige træghed reelt den eneste hindring for Bushs pludselige afgang, men kan meget vel meget snart blive skubbet til side af det folkelige krav.

Endnu en supermagt står til at eksplodere indad og opfører sig som et vildt dyr trængt op i en krog.

Mere om ytringsfriheden

Lad mig lige give Jyllandspostens hellige sag, ytringsfriheden, et lille ord med på vejen. Hverken avisen eller Anders Fogh har nogensinde bekymret sig om ytringsfrihed før, og har gjort hvad de kunne for at tage den fra os. Vi har ikke ytringsfrihed i Danmark længere, medmindre vi vil tage risikoen for at blive erklæret terrorister eller terroristsympatisører - med "hjemmel" i terrorloven - et grundlovsbrydende svindelnummer, som ikke har skaffet nogen terrorister frem i lyset, men til gengæld været brugt mod ytringsfriheden og grupper som Greenpeace og Foreningen Oprør. Greenpeace har netop fået en sådan "terrorist"dom for at advare den danske befolkning mod gensplejsede fødevarer.

Fogh & Co. sikrer, som det har kunnet mærkes i et par uger nu, at Danmark effektivt trækkes med ned.

"Man maa indrømme Tyskland, at det har Ret til at skille sig af med sine Jøder. Men til Gengæld kan man stille det Krav, at det sker paa anstændig Vis."

At lade stå til....

Hvis vi ingenting gør, kommer de nye menneskeforfølgelser i Danmark og ned gennem Europa. Det bliver ikke smukt. Og som i Hitlertyskland vil det ikke blive ved muslimerne. EU har 27. januar vedtaget en vejledende resolution, der sidestiller kommunisme med nazisme. Et forsøg på at forpligte medlemslandene til handling mod socialister og andre faldt med et brag, men hensigten er ikke til at tage fejl af.

De kom for at hente kommunisterne, men jeg protesterede ikke, for jeg var ikke kommunist.

Så kom de for at hente socialdemokraterne, men jeg protesterede ikke, for jeg var ikke socialdemokrat.

Så kom de for at hente fagforeningslederne, men jeg protesterede ikke, for jeg var ikke fagforeningsleder.

Så kom de for at hente jøderne, men jeg protesterede ikke, for jeg var ikke jøde.

Da de kom for at hente mig, var der ingen tilbage til at protestere.

(Martin Niemüller, præst, aktiv i den tyske modstandskamp mod nazismen, fange i koncentrationslejren Sachsenhausen)

Hvad må der gøres?

Kære venner, vi kan ikke lade som ingenting. Vi må vise verden og os selv respekt. Værdighed. Livet er for smukt til at kaste i grams for en lille flok gangstere der ikke forstår at værdsætte det.

Ytringsfriheden, oh ædle Jyllandsposten. Jyllandsposten har altid forsvaret i alt fald et vist mål af humanisme, som f. eks. i lederartiklen efter Hitlers udskejelser mod Tysklands jøder i Krystalnatten 1938:

Vi kan ikke vente på, at socialdemokratiet gør det for os. Som de fleste Demokrater i USA har flertallet af den socialdemokratiske folketingsgruppe ugenert stemt for krigen og dens forbrydelser hele vejen igennem, inklusive de seneste udvidelser og forlængelser, uanset det klare befolkningsflertal imod.

Vi kan ikke forme vores krav, ønsker og drømme efter de realpolitiske muligheder i folketinget, det ville være selvundertrykkelse; vi må fremsætte vores krav og ønsker som det, de er, og så skabe den organisme, der kan virkeliggøre dem.

En stærk ny græsrodsbevægelse, der omfatter alle de frygtindgydende problemer, der plager folk i Danmark af enhver hudfarve og religion, kan betyde en helt ny inspiration - bryde den one cirkel af angst og tvivl - og forvandle Danmark til en levende, aktiv, selvstændig organisme, der er istand til at inspirere andre folk, vække ideer og optimisme og ikke som nu: vække afsky.

1. Fogh-regeringen må træde tilbage.

Den har gjort nok skade. Vi og verden udenfor kan ikke vente på næste ordinære valg. Det er et  spørgsmål om at genoprette vores selvværd og være tro overfor vores demokratiske, åbne, venlige og kloge tradition.

2. De danske tropper i Irak og Afghanistan skal hjem nu.

Krigen er en krigsforbrydelse i strid med FNs beslutninger og dermed i strid med den danske grundlov. Denne omfattende krigsforbrydelse er rammen om utallige andre krigsforbrydelser - meningsløse mord, tortur, ødelæggelser og overgreb mod befolkningen og dens nødvendige installationer og institutioner. De er også i strid med Nürnbergtraktaten og samtlige internationale menneskerettigheds- og krigsforbryderdomstole. Efter vores oplevelser under den tyske besættelse kan vi ikke være dette bekendt.

3. Der skal iværksættes en grundig uafhængig undersøgelse af Fogh-regeringens

præmisser for at trække Danmark ind i krigen, og en anden undersøgelse af regeringens forhold til Bushs torturlejre og torturflyvninger gennem Danmark.

4. De fremmedfjendtlige love skal trækkes tilbage og erstattes af andre, der er i tråd med dansk demokratisk og humanistisk tradition. Racisme, fremmedhad og forfølgelse hører ikke hjemme nogen steder.

Jeg foreslår, at vi straks, idag og imorgen, rejser kravene:

5. Terrorlovene skal trækkes tilbage inkl. indgrebene i ytringsfriheden.

Disse love er grundlovsstridige; de er stik imod dansk demokratisk tradition og kultur - og tilsidesætter fundamentale menneske- og borgerrettigheder uden at bidrage det mindste til at reducere terrorisme - tværtimod.

6. Bevillinger til deltagelse i ulovlige krige og til produktion af ulovlige våben skal stoppes

og flyttes til uddannelse og skabelse af arbejdspladser, og der skal lukkes for misbrug af underbetalt arbejde i Østeuropa, Asien, Latinamerika og Afrika. De er de økonomiske og voldelige kriges ofre: vore dages slaver.

En venstremand fortalte mig at man med sindsro kunne lukke hele Danmarks landbrug, for en enkelt storfarm i Ukraine kunne klare det hele til den halve pris.  Danske Bank skulle allerede have købt et par sådanne, forhenværende kooperativer. Men er Danmark uden produktion er en syg, svag, afhængig nation. Ingen lavrentelån kan erstatte produktion længere end højst et par år, så skal regningen betales. Med hvad?

7. Der skal startes en grundig, oplyst, folkelig debat om Danmarks medlemsskab af EU.

Det er afgørende at denne debat kommer op som en reel, livlig, folkelig debat. Vi er ved at blive en umyndig brik i et stort spil om militær, supermagtsillusioner, oliekrige, fascisering af samfundet og arbejdsforholdene, og forgiftning af vores mad, vores klima og vores miljø.

Hvordan må det gøres?

Alle disse er spørgmål vi kan diskutere ved at tage initiativ til møder på arbejdspladser, i fagforeninger, i opgangen, landsbyen, på skolen - i medier og allevegne (Jyllandsposten f. eks. har jo ytringsfrihed...).

Disse love er mere ukendt for mange danske end de er for mange i udlandet. H. C. Andersens fædreland er allerede inden Jyllandspostens selvmordsbombe blevet genstand for foragt som et racistisk og fremmedfjendtligt land. Det kan kun vi rette op på. Der er åbenbart ingen andre, der gør det. Racisme og had ødelægger også den nation og de grupper, der udøver den, og får sjælen til at rådne.

Hvad med en ny uafhængig folkelig bevægelse, der kan repræsentere de folkelige krav uden taktiske parlamentariske begrænsninger - og derigennem bringe de virkelige, folkelige krav ind i den danske virkelighed på en stærk og organiseret måde, herunder også i folketinget?

Dette er et forslag fra en ganske almindelig komponist, der knytter sig til dansk folkelig tradition - fra folkeviser til Buxtehude, fra Blicher og H. C. Andersen til Jeppe Aakjær, Martin Andersen Nexø og Carl Nielsen; fra Tove Ditlevsen til Erik Stinus..... og samtidig til de store globale traditioner, fra Sappho til Pablo Neruda, Mikis Theodorakis, Nazim Hikmet, Mahmoud Darwish, Marvin Gaye, Harry Belafonte, Miriam Makeba.............

"Musik er liv, og som dette uudslukkelig", sagde Carl Nielsen. Livet er fyldt med skønhed. Det skræmmende og hæslige er ikke nødvendigt. Der kommer ikke et tidspunkt, hvor det er vigtigere end nu at vi vågner op og selv griber initiativet til vores og vores børns fremtid.

Denne positive forandring er ikke noget, vi skal slås for i mange år, og så bliver det måske ikke til noget alligevel. Forandringen indtræder, i samme øjeblik vi tager vores beslutning. Friheden er i selve processen - at vi finder hinanden; genfinder solidariteten - og opdager at vi kan selv. Drop TV i aften. Saml venner og naboer.

Eneste krav til os selv må være: at vi holder fast i vores værdighed, respekt for andre uanset hudfarve, tro, køn, holder fast i kærligheden, drømmen, poesien, humoren, skønheden, storsindet, åbenheden, fornuften. Det er altsammen gamle dyder, som bliver nye og fine når de bliver brugt. De er alt det, som forener virkelig folkelig dansk kultur med alle andre folks kultur på denne klode.

Når vi kommer ned under den løbske grådighed, bagom løgnen, er drømmene, tårerne og latteren de samme overalt i verden.

De tusinde vidunderlige blomster, som udgør klodens kultur, udspringer af én rod, som alle folkeslag kender i sit inderstes dyb. Det er længslen efter frihed.

Lissom alle andre er Che osse et af MINE store Idoler !

Budskab til græsrødderne 2

Jeg ER noet (Jeg er bedre end dig !) og vil jeg gerne afsløre en mail, som egentlig var til en af mine gl men solidariske venner men som jeg syn´s "Siger meget om samfundet" og derfor har valgt at kalde "Budskab til græsrødderne 2"

Hans Martin Hjortsø15. februar kl. 21:52

Jeg forstår dig "slet ikke" Du siger jo tingene som de ER og NØJAGTIGT OG PRÆCIST som jeg selv mener det ! Og det er der jo INGEN der forstår ! Og du har fuldstændig ret,vi har ikke brug for Lidt for lyse lyserøde, MEN SÅ MANGE VOLDELIGE REVOLUTIONER SOM MULIGT ! Det er der jo ingen der forstår som sagt, Men Marx sagde ikke at man skulle lave een revolution og så var alt "Luther Roulade" man faktisk bare, at man bør brokke sig hver gang der er noet i vejen...
Og det er der jo lissom "lidt"...Men efter at vi ER vendt tilbage til Middeladeren OG alt det vi jo advarede demonstrerede og Var på Barrikaderne for i 80,erne,(Som du formentlig husker fik mig smidt ud af Andebølle, på een "Lidt" for klodset måde, og desuden skabte kaos og forvirring, især for mig) som politistat,"Højredrejning" og alle deres løgne,om såkaldt "Demokrati" Det demokrati som fik os skaffet en Statsminister på nakken, der for det første stjal et Kæmpe-antal millioner under RKV da han lidt for tilfældigt lige alligevel var finans-Minister(Ingen kender det korrekte beløb, er det ikke "Mystisk") OG ER STRAFFET FOR DET ! Men så kan få stemmer fra ALLE de dumme svin som ham selv, f.ex. H.A.´erne,Kurt Thorsen(stakkels maand, han virker så nuttet, han skal da ikke i fængsel bare fordi han har stjælet 7 milliarder fra de gl., men så kan vi jo alle-sammen begynde at slå gl damer ned, det er osse lige "konceptet", men husk lige at ta´ et slips på som "Kurt", for så "virker du uskyldig" Og bli´r heelt hos osse en stor helt hos alle de småt-skårne Blondiner,godt nok farved a h. til, og med siliconepatter, og krigsmaling og kjoler og jeg skal gi dig skal jeg, for at skjule hvor grimme de er i virkligheden ! )
Men vi andre kan sgu´ ikke blive pølsemand, hvis vi har hugget en pølse for 12 år siden !
Og sådan er der jo så meeget som de få "Rigtige mennesker" med måske dog et lidt for stort overjeg,(du ved "Propper Education" og al det gl. lort og lagkage fra 2000 års falsk religion slaveri,krig og stavnsbånd og "Den første mørketid"som vi er blevet såkaldt "Opdraget" og skolet med og som J.Lennon siger(They hurt you at home and they tort you at scool, til your so fucking stupid, you can´t follow all their rules...Then they tort you and tain you for 20 ODD years, and then they expect you to pick up the nears , when you can´t really funktion, your´e so full of fear") så man er bange for at lave Een stavefejl, f.ex. her på facebook og det er næsten klart for så sidder de og "Dubber een", pattegrisene...) som for det første har svært ved at forstå, men osse får Slag på slag over at sige, indtil de ikke kan sige noet mere, jeg syn´s efterhånden at politik er blevet lidt , ja ikke en børnehave(som nu forresten har fået indført "Obligatorisk" Hold kæft hvor er det svært at stave...) BOLLE-RUM I BØRNEHAVERNE ! Osse selvom ALLE ved at der bli´r dyrket "Organiseret Pædofili" , over hele Danmark) som bliver paranoidt men bevidst brugt imod os "Psykisk syge"
som desværre IKKE læste skriften på væggen, men nu bliver Bevidt misforståede,tævet på krop men desværre mest sjæl og stopped op med Kemisk Tyksovs, fordi vi gjorde en smule oprør OG SÅ FORKERTE UD ! Og så nu er "afhængige" og slaver af "Systemet"
Forresten er jeg formand for galebevægelsen og vi laver en hel del såkaldt "Undergravende Virksomhed" bl.a. kan du høre og downloade gratis, mine brøl på www.bandbase.dk/rytme-hans f.ex. min allerførste Rap "Systemet" som faktisk er et kæmpe hit, for vi må jo ikke glemme at der osse ER mange go´e og uskyldige mennesker (Endnu...)
Men der er sgu´ osse mange dumme svin som f.ex. vores "Ledere" (Ganske rammende ord !) Som nu kæmper om , om det er den fattige verden eller "os-selv" der "må" ødelægge verden ! Og med Mug-abe til ball hos dronningen(som de tror hun er !) men med Greenpeace og Bubber klar til at redde den stakkels Masse-morder, det kunne jo være at "dødningen" "Ville bruge ham som rangle" !
Men man skal faame være hurtig i svinget, hvis man ikke vil "Spærres inde i sig selv" og rende efter En Røvludder, der desuden bare er en sirene, I 23 ÅR ! Til gængæld får man masser af "Roulade" og man får lov til at "Tro man er gud" ganske godt maskeret, for når man aner en smule af hvad der foregår "ta´r man sig sammen" og kæmper imod hele lortet i 15 år , hvorefter man kan se hele svineriet, og at man faktisk ikke var gud, MEN HJERNEDØD !
Men hvis du læser biblen(det må du endelig ikke...)
Så er det "En tradition fra gl. dage" at man nok skal komme i Paradis, hvis man vil lade gud (læs:den nærmeste psykopat) bestemme alt over een, men dengang var der jo heller ikke "Såkaldt demokrati"...
Jeg vil ikke demoralisere dig,det "har vi folk til" f.ex. Radio-Avisen med en Røvludder der sidder og påstår "at regeringen har "bestemt"at om et halvt år skal alle Danske biler kører på 2 vindmøller", hvilken idiot ville tro på det ? og Repuplikanernes , formentlig "Krigs"-minister-kandidat, sidder sgu´ i verden-omspændene TV og fortæller stolt "At hvis hun bli´r valgt VIL HUN FØRE KRIG MOD RUSLAND " ? ?
Men een ting er sikkert, intet er hvad det ser ud til, så en af dagene BLI´R FOLK FAAME NØD til at tænke selv ! Og holder måske op med at tro på at man skal gå hen på en eller anden skole og sætte et kryds ved smart pamper, som man åbenbart mener SKAL BESTEMME HVORDAN MAN-SELV (og forresten hele danmark) skal LEVE, om han må ryge eller ej,hvor mange tusende lortestoffer der skal være i de fattiges mad og smøger,og røde pølser, der forresten for længe siden ER blevet forbudt !
Men sådan er der jo så meget-Livets pølse er speget og jeg ER allerede ødelagt,bitter, og fuld af frygt for verden ER truet på alle sider , For ALT levende liv, af mangel på kærlighed...
Og så det at DE TROR PÅ DØDEN !
Men det gør jeg jo nok osse på en eller anden måde, for jeg vil kæmpe for JORDEN, MEDFØLELSE, LIVET, RETFÆRDIGHED,KÆRLIGHED OG ØKOMOMISK LIGHED, Og jeg ER ved at dø, har dog overlevet flere mordforsøg en Fidell Castro, men hvis vi lige for een gangs skyld må være lidt negative, så kig dig om, alle vores Helte er blevet skudt, Ghandi + alle hans efterfølgere,
J. Lennon, J.F.K., Palme, Saddat,Che´,Paven i 78´,og det bruger jo ALLE tricks, kræft imod Bob Marley,og vi skal sgu´ ikke så langt,Natasha,tilfældigvis kørt ihjel,Hende fra "Danser med drenge", Ja, det bli´r sgu´ sværere og sværere at huske hvad de allesammen hedder,Ja HEDDER, for det er faame ikke hyklere og "Blody-pool-lovers" som sidder og synger Lisså falsk som deres såkaldte tro, på lange rækker om søndagen, og lider af livsfrygt og tror på "skæbnen" og "Gud" uden overhovedet at ha´ skænket en tænke om hva´ det OVERHOVEDET ER , der "kommer i himlen" det er de stærkeste og modigste, s.o., som har gjort en forskel og som lever videre i vores hjerter, I Historiebøgerne, og har fred med sig-selv, fordi de gjorde hvad de skulle...Og hvis du lægger mærke til det, bliver de Onde altså osse skudt, for selvom de onde bliver ondere,bliver de Go´e osse bedre, og jeg vil meget nødig sige det, men tanken om Himmel og Helvede bliver faktisk mere og mere nærlægende, og hvis der IKKE var en go´ gud eller verdens største og vigtigste krAft KÆRLIGHEDEN, eller hvad vi vælger at kalde det, VAR JEG DØD idag...
P.s.Martin Luther King,Happy Birthday to you...

p.s. Det var en lang tale, osse at skrive, men der er jo ikke SÅ mange go´e mennesker som dig og mig, men jeg lægger den ind på www.musik-design-kunst.dk (for en sikkers skyld...)

hvis nogen skulle være i tvivl er dette et foto af Gaddafi, som virklig har kæmped, et af mine største forbilleder og den endeste i verden der intil nu har realiseret Anarko-Syndikalisme !

Budskab til græsrødderne 3

Hans Martin Hjortsø MØRKE SKYGGE VIG BORT FRA DEN BEDSTE VILJE I VERDEN, FRA JORDEN OG FRA HELE VERDEN, VÆRE FRIE, TOTAL MØRKE FØRER OSSE TIL SOLEN, MEN VI VIL HA´ FRED, VI VIL HA DET HELE VI VIL VÆRE OS-SELV UDEN NOEN DOMINANS OVERHOVEDET, VI MÅ VÆRE STÆRKE OG LISSOM JERIKO FALDT FOR FÆLLES-SKABET OG JEG ER EN NY GADAFFI, DER ER INGEN VEJ TILBAGE JEG HAR PRØVET ALT, ALT ! MEN SE , DE HAR ALLEREDE PÅ 5 MINUTTER SLETTET MIT OPRÅB, I SIDSTE UGE FIK JEG 2 MAILS OG 1 RAP "PÅ PC´EN "TAGET TIL EFTERSYN" MEN MODSTAND GØR OS STÆRKERE OG SKØNNERE JEG VIL IKKE DØ JEG VIL IKKE UNVÆRE SEX, JEG VIL IKKE BESKYLDES FOR AT VÆRE EN IMPOTENT NAR-RØV DER SKIDER DEN FORKERTE VEJ OG GØR OS ALLE BLINDE I EN MØRK SKY , DER LÆGGER I VORES HJERTER, ELLER EN ANALFABET,SOM MUHAMMED, JESUS ELLER SOKRATES,FUCK ALLE FORMER FOR RELIGIONSKRIG, STOP VOLDEN IMOD HINANDEN OG START EN VERDEN HVOR VI KAN LEVE SOM LENNON SAGDE , I FRED FOR GUDER OG I FRED FOR DOMINANS, FRED FRED FRED MEN NUL FASKHED INGEN TVIVL OVERHOVEDET, NUL OG NIX TRO ! JEG ELSKER KÆRLIGHED MEN DER ER IKKE TO ELLER TRE FORMER FOR KÆRLIGHED, KUN EEEN VEJ, OG DEN ER DIREKTE OG FRI, HUSK ALT HVAD I HAR LÆRT OG KÆMP FOR LIVET, NU, INGEN KOMPROMIS´ER - INGEN GRÆNSER, INGEN ANDEN SANDHED EN DEN TOTALE FRIHED OG DEN FRIE VILJE, OG FRIE KRÆFTERS SPIL, INGEN TILFÆLDIGHEDER, KUN VARME ,GLÆDE OG SJOV, FOR VI ER SELV HERRER OVER VORES LIV, NU, DET SKAL VI VÆRE RYK RØVEN ALLIGEVEL POWER TO THE PEOPLE, NATASHA LEVER,JEG HAR SNAKKET MED HENDE, OG HUN ELSKER MIG OG JEG HADER SRADEN OG DEN GRÅDIGE H.A.-SVIN OG SURE SÅKALDT SEJE ROCKER-SOCKER GUMMI-KLOKKERE ALLE VED AT ABEN MU-ABE VAR MED HOS DEN"SÅKALDTE DRONNING" OG JEG VIL SKIDE HENDES MIDDELALDER-ÅR EEN LAAANGT SKIDE SOM EN ATOMLORTE -BOMBE OG HA HA SÅ DE LIGE KU´ STIKKE HOVEDET OVER LORTEVANDET, GNAGS MIG ET VIDST STED DØD OVER DUMHEDEN,VÆR KLOGE OG TAG JER I AGT OVERFOR ALLE DER VIL DOMINERE JESUS OP PÅ KORSET IGEN, GUD TILBAFE TIL PAREDIS, SÅ KAN HAN SIDDE DER OG SPISE SINE EGENRØDNE SLATNE FRUGTER VI VIL HA´ HUNSKAB VI VIL VIDE DET HELE VI VIL SELV TILBAGE TIL PARADIS VI VIL SELV BESTEMME JEG VIL SELV VÆRE KONGE I MIT EGET KØKKEN OG JEG VIL SELV HA´ LOV TIL AT STAVE, DET KAN JO VÆRE SVÆRT I DEN NEU-MIDDELALDER VI LEVER I MESD " SHA HA STEMMEW RET ???? RET5 TIL AT BESTEMME, MEN HAAAME KUN TIL HVEM DER SKAL BESTEMME OVER OS ! HVORFFOR FANDEN VÅGNER I IKKE OP VI HAR SOVET ALT FOR LÆNGE OG I "TIMEN FOR JEG ER BEGER, OG VI NEGERE SKAL HA DET LÆRT, NEJ, NE, OG JA JA,ASSERTION, OG BRUG DET I KAN FRA ALLE BØGER(OSSSE BIBLEN, ALLE INTERNET SIDER, ALLE IKKE-VOLDELIGE KNEB OG TRIX OG LÆNGEEEEEE LEEEEEVE MANGFOLDIGHEDEN, NO DOUBT, JEG ER MÅSKE EN NY GADDAFFI MEN DER ER SKU IKKE DET VÆRSTE MAN KAN VÆRE OG DET HELE ER EN STOOOOR RÆVEKAGE RUST JERES HOVEDER , "RYKKETID, OG, DET ER SKU KUN SJOVT HVIS DET ER DET, INGEN OMVENDT LOGIK, FÆRDIG SOM MARTYRER, INGEN DOMINANS, ELLER "LEDERE" LDER SKU FOR MEGET OG FOR LAAAANGT FORBI, INGEN NUL "SKÆBNE" MEN DE HOLDER MIG NEDE DE BINDER MIG PÅ MUND OG HÅND ,SNYD ,LYV GØR HVAD I VIL OG GØR DET NU DET ER OK ! LAD JER SELV SKINNE STÆRKERE END NOEN SOLEN, STÆRKERE EN DEN GO´E SOL SKINNER,LAD BLIVE STEGT SOEN JEG VIL HA´ DET HE DET HELE , VI ER ROTTER I ENT BUR, BURHØNS , TOTALE TÅBER, STØT STØT MIG OG STØT OPLYSNING OG REALITET OG VIRKLIGHED OG ALT HVAD DER ER SMUKT OG ÆGTE SOM FOR EKSEMPEL JER SELV ELLER HVIS I VIL TRO PÅ MIG ELLER NOGEN "SHEIK" DER SKAL SPILLE FRÆK, ELLER NOEN SKRÆNKEPAVE OG HEKS SOM DRONNINGEN,DER ER SKU´ STADIG FOLK DER TROR AT VI LEVER I MONARKI, SÆT HENDE OP PÅ DEN JERNHEST DI , SÅ GERNE SELV VIL HA´ TILBAGE, OG SÅ KAN I SKU´ ALLESAMEN RIDE RANKE PÅ EN ANDEN MÅDE EN DEN JEG VIL, OG JEG LAVER STAVEFEJL, OG DET HELE ER EN GANG LØGN, MED HEKSE OG TROLDMÆND, FOLK DER FLYVER FORBI OG OG BANKER PÅ MIN RUDE, MEN HVOR FANDEN ER DE RIGTIGE MENNESKER OG JEG VED GODT AT ALLE HER ER GO´E NOK OG JEG VILLE GERNE ELSKE, NEJ JEG EELSKER ALLE MENNESKER, BARE IKKE LEDE LDEDERE OG MØRKEMÆND OG NULLERMÆND OG HEKSELORT,HVID MAGI, MEN DET SKAL FLYYYYYYDE, SÅ TIL SØS OP DEN RIGTIGE HEST DEN GO´E GL. SØHEST, OG SÅ ER DER LIGE MOGET ANDEN JEG ELEKSER SKU´ IKKE GUD MEN HAN ELSKER ÅBENBART MIG, OG HAN HAR LOVET ,MÅSKE ENDNU ET TRIK, MEN JEG ER FÆRDIG SOM PAUSE KLOVN, JEG VIL HA´ DET SJOVT !, HJEG VIL SE OS ALLESAMMEN SMILE IGEN, OG JEG EEEEER EN STOR MAND, JEG SPLITTERRAVEVENDE GAL, MEEGET MERE EN NOEN AF JER, MERE END DIG ANDERS AND, MERE END GENIAL END DIG CHRISTIAN PEPPERSNUDE MÅSKE KUNNE DU SOLE DIG I DIN EGEN SOL, NU SKAL JEG LIGE FORTÆLLE DIG EN LILLE HISTORIE, JEG ER SOM DU UDEMÆRKET VED BLEVET RØØØØVREND I 23 ÅR AF FR. SO, OG SO VIDERE, OG JEG ER TRÆT AF AT FOLK GÅR RUNDT OG TROR DET HELE HANDLER OM MAGI DENNE KRIG SKAL VINDES NU ! NYE IDEER, NYTÆNKNING, FANTASI ,VI SKAL BLIVE SOM BØRN IGEN, MEN IKKE I SKYGGEN AF EN LØÆFTET PEGE FINGER, NU GÅR VI DIREKTE IMOD GUD SELV, JEG ER SÅ KOLD I BUKSERNE AT DER LÆKKER LORT OVER HELE LEJLIGHEDEN, NU DEN ENESTSTE RELIGIONS-KRIG ER IMOD GUD , OG INGEN ANDEN, ANTIAUTHORITÆRE: BRUG ALLE KNEB VÅBEN, SAMMENHOLD , STÆDIGHED, CIVIL ULYDIDGHEDED ,LAD OS ÅNDE ! LAD OS DOG JA GØR HVA´ FANDEN I VIL, SORT PÅ SORT JEG ER DEN FATTIGSTE MAND I VERDEN JEG HAR INGEN PENGE, JEG HAR INTET JOB FOR "JEG ER JO SYG, JA NU, FOR JEG ER OSSE EN AF DEM DER IKKE GIDER MERE OG NU SKAL VI TIL AT SPILLE ROCKMUSIK ! OG SÅ "BE HAPPY" ELLER BEGYND AT TÆNKE IGEN FOR DET GØR JEG OG JEG HAR FRELST MIG SELV OG HELE VERDEN MANGE GANGE MEN SÅ LIGE DER DUKKER SNUDEN OP IGEN, MEN JEG KENDER MIG-SELV OG MIN SELVBIOGRAFI(LATIN FOR AT KUNNE HUSKE ALT I HELE SIT LIV, OG BLA BLA BLA MEN HIMLEN OG ÆGTE KÆRLIGHED FÅR MAN FRA FOLK SOM GADDAFI, FRA NATASHA,FRA "EN PALME SÅ JEG SKYDES",MEN DET ER SKU EN KINESER DER VIL NOGET OG GU´ SKAL JEG VÆRE SJOV, OG GLAD, OG JEG ER RIMELIG TRÆT AF AT I SI´DET HER OG BESTEMMER HVA´ JEG SKAL GØRE MÅSKE ER I LIS- SO DUMME , MEN DET HÅBER JEG IKKE, ELLERS BEGYNDER JEG AT LUKKE FOR FB SUPERLIGA, OG SÅ HAR HVERKEN MINE GO´E ORD ELLER MIN SMUKKE SJÆL ELLER MIN HEELT PRIVATE SOL, FOR JEG KAN VÆRE SJOV OG JEG ER TILFÆLDIGVIS BARE I HELEVEDE MEN DET ER FAAME OSSE DEPP ! DEN LATTERLIGSTE VITTIGHED JEG HAR HØRT...

NU MÅ VI ALLESAMMEN TIL AT BESTEMME OS, OG IKKE RENDE FORVIREDDE RUNDT SOM 200000000000 LØVER I ET BUR, IMOD HINANDEN, DET ER DER SKU IKKE MEGET BURHØNE I, DET ER IKKE LATTERLIGT DET ER SORT HUMOR FRA MAGTHAVERNE OG ALLE JER DER IKKE VIL KENDE SANDHEDEN, FORDI DEN GØR ONDT,  OG FORRESTEN SKAL JEG TIL MÅNEN ALLIGEVEL ,NU HVOR FJENDEN HAR "SNUPPET" MIN PIGE OG DET ER ALTSAMMEN NOET ROD MEN LYS OG SKIN PÅ MIG OG SÅ VIDERE VI VED DET JO ALTSAMMEN ,VI HAR JO HØRT DET TIL EVIGHED VI HAR SET DET HELE VI ER KLOGE VI ER STÆRKE OG TØR GØRE DET VI VIL SÅ BRUG DET OG TÆNK SELV MEN MÅSKE KUNNE I OSSE BEFRI ANDRE BEVIDSTHEDER, OG MÅSKE ER DET IKKE MØRKET,JEG MENER,NATTEN DER ER VORES FJENDE,MEN BARE EN UNDEERLIG TUSMØRKE-SKYGGE SOM ENGANG VAR SOL OG SOMMERFUGLE,MEN SE LIGE HVAD DE HAR GJORT MED MIN DRØM,VORES DRØM OG DEN SOL OG HIMMEL DER SOM I NOK FORSTÅR ER GÅET I STYKKER, I SKYGGEN AF MIN EGEN SORTE ENGE DET DER ENGANG VAR EN SOMMER FUGL OG VAR NYT OG SJOVT OG OVNIKØVET FORTSATTE PÅ SINDSYGEHOSPITALET OG VAR STÆRKERE KÆRLIGHED END NOEN SEX-BOMBE ELLER LUNA DER SÅD I ET TRÆ OG LUREDE MISUNDELIG, OG HER HAR VI SGU ENDELIG DEN RIGTIGE H.C. ANDERSEN, MEN DEN FORKERTE PRINSESSE TIL TIL DEN RIGTIGE FØ´SDAG, FOR HUN ER SGU´IKKE NOET OVERHODET ANDET END SKYGGENS ,JA ,UNDSKYLD, JÆVELENS VÆRK OG DET ER ALTSÅ IKKE ALLE PIGER ELLER KVINDER ELLER JESUSSER,DER ER ONDE ENGLE FOR VI HAR ALLESAMMEN ET HJERTE MEN DET HAR HUN IKKE, SÅ TAK, H.C. NU BEGYNDER DET AT RIME OG AT LIGNE NOGET LORT, MEN DENNE GANG, HRK. ET ELLER ANDET LORT, OG IKKE ALLE DE LØGNE SOM MAGTHAVERNE HAR BILDT MIG IND, OG DET ER SGU IKKE SMÅKRIMMINELLE SOM KURT THORSEN, OG FOGH OG ALLE DE MØRKEMÆND DER MED FOR MEGET OG FOR LANGT SYGEPLESKEFISSSEHÅR DER STIKKER DERES NÆSE OP I MIN LORT OG DESUDEN SELV TROR DE VED HVAD DE LAVER ,MENS DE BARE GØR HVAD MANDEN MED PISTOLEN SIGER OG OVNIKØBET SELV SYN´S AT JEG ER LÆKKER OG ALLE HER VED AT JEG ELSKER SEX, MEN SEX ER SGU´ IKKE SEX, DET ER KÆRLIGHED OG HAR KUN VÆRET SEX SIDEN HR. KLUDDER MIKKEL OG FORRESTEN SKAL MAN IKKE BARE TA MED DEN ENE HÅN OG GI´ MEN ANDEN, HVEM ER DET DER SSSSIIIIDDDDEEEERRRR DER DET´ SÅMÆND IKKE JENS VEJ MAND DER ER NOET "KLUDDER" LISSOM DE HAR PRØVET AT BILDE MIG IND AT EN AF DE SMUKKESTE PIGER I MIT LIV SIDER PÅ MED MEEEGET LILLLE L OSSE SELVOM DET ER LØGN, PÅ LÆRKENBORG, OG HVORDAN KAN DET VÆRE AT AT JEG HADER JALOUXI, NÅR HR. NÆSEHÅR HELE TIDEN STIKKER NÆSEN OP I MIN RØV OG M. LORT TIL KNÆENE ,HAN MÅ JO NOK "ALLIGEVEL" VÆRE EN SLAGS RÆVELORT, GO´ TUR HJEM HVOR FAAN DU SÅ HØRER HJEMME OG FULSSTÆNDIG GO´NAT....MIN DAG ER KORT MEEEEN MIN NAT EEER FAAAME SÅ LANG AT INGEN I VERDEN FATTER DET ELLER KOMMER TIL DET NOGEN SINDE ,"MEN JEG ER GLAD IGEN,JEG ER OVENPÅ...GU´GØR DEN EJ MEN DET GØR DEN BARE ALLIGEVEL "HJEMME HOS KLUDDER, SÅ DUKKER FR. NÆSEHÅR VIL OSSE OP DER OG VI SER DET SKØNNE SYN AF DEN LANGE KORTAGRE AF DE SMUKKE MEN RET STIVE OG IKKE SÆRLIG ÆVENTÆRAGTIGE RÆVE-PAR ØDELÆGGE DET HELE IGEN MEN DET GØR VI IKKE ENGANG, MEN JEG HAR SOLEN MED OG DET FÅR I IKKE !

ØV BØV MEN HR. ØV BØV OVERLEDER-RÆVELORT SIDDER LIGE OVER JER OG GRINER AF MIG OG MIN ÆRLIGHED, JEG ER SOMSAT FÆRDIG SOM HANREJ, OG HAR LIGE RODET LIDET I ARKIVERNE OG SET EN HEL DEL RET SPEKTEKULARE TEORIERIER, OG BL.A. RET SÅ MANGE A-VÅBEN, OG RET SÅ MANGE FOLK DER VIL VÆRE MED TIL FESTEN,NÅR VI SKAL TIL AT SKYDE DET NYE ÅR IND, OG JEG HAR SET HVORDAN VI ALLESAMMEN RENDER FORVILDEDE RUNDT, OG SKYDER LIGE FORBI HINANDEN ,MEN HER ER EN MAND SOM JEG FAKTISK HAR LÆRT NOET AF, OG SOM IKKE BARE HAR LAVET LORT I "KAGEN" OG OLIE I BÆGERET, MED LOV STRAF , PÅ STRAF, FRA HIMLEN TIL DET INDERSTE AF JORDEN HR. HUNREJ, FORDI EN DAG GIDER HUN HELLER IKKE SPILLE NARRERØV FOR HAM LÆNGERE,DEN ONDESTE MAND I VERDENSHISTORIEN SOM HAR HAR LAVET SÅ MEGET LORT KA I SE DE TO TTEEEER MEN HUN KLIPPER ÅBENBART FÅR PÅ GRØNLAND "OG DE SKULLE JO OSSE MED TIL ITALIEN TRE GANGE, MEN DET ER NOGEN ANDRES SKYLD OG SÅ´N ER LIVET, OG BLA BLA BLA, BUT MEN ER EET STORT SKUESPIL MED EN MASSE VIRKLIGE FALSKE AKTØRER SOM ER OS SELV MEN "NOT JUST STEP AND DONE" MEN TRØSTET MIG OG HJULPET MIG OG FAKTISK IKKE GUD MEN BÅDE SØD HAR SJÆL SÅ DET BASKER DERUAF OG ER VERDEN SØDESTE VÆSEN ,JA ER DEN GUDINDE VI ALLESAMMEN STARTEDE MED AT TRO PÅ ,MEN SKAL VIL OSSE DØ FOR "I JUST PLAY GUITAR" OG DET ER HELT FINT FOR JEG HAR LIGE SET EN SÅKALDT PRINS, OG DER SKAL MEN VI ER NOGEN DER REGNER MED AT DET EN DAG SNART VENDER , OG FORRESTEN JEG BLEV IKKE FÆRDIG MED KÆRLIGHEDEN, HVORFOR SKAL VI ALLE LIDE UNDER ALT DET VI "IKKE MÅ" NÅR DET NU ER MENINGEN AT VI "SKAL" OG DET OVNIKØBET ER HAM DER STÅR OG GRINER LIGE HER PÅ MIN SKÆRM ER DER NOGEN DER HAR NUMMERET TIL CIA ? DE KOMMER SGU´ DA ELLERS RENDENDE RET TIT ! DER NOK NOET GALT I DANMARK MEN JEG KAN JO OSSE BARE BLIVE VED MED AT SPISE PIZZA´ER DE SMAGER SGIDE GODT, SPINN THE WHEEL, MEN LØGN PÅ LØGN , SÅ KENDER MAN IKKE JIM MORRISON OG ALT DET JEG NOEGENSINDE HAR ELSKET ALLE MENNESKER JEG NOENSINDE HAR SET, ALLE STEDER UNDTAGEN 80´RNE SOM HR. OND SKYLD STÅR OG GRINER AF LIGE NU, DEET ER SYND....MEN GU´ ER JEG EJ ØDELAGT JEG TAGER DA BARE LIDT LSD SÅ VI KAN SE LIDT SPOOOL LIGE HER !
MEN HER ER SÅ "DEN RIGTIGE"

www.youtube.com

From his 1978 album Take No Prisoners.

FORÅR FOR HYNKEL ?

BUDSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 4

RELIGION OG PENGE HAR ALLIGEVEL NOGET TILFÆLLES,DET ER ER EN SLAGS GLOBAL SCIZOFRENI, EN MAGTKAMP OG STJERNEKRIG IMELLEM :

POLITIK(LATIN FOR MAGTBEGÆR SNOBBERI,JANTELOVEN,SPLITTELSE IMELLEM 2 KÆMPELØGNE ,PERSON -SPØRGSMÅL, STORHEDSVANVID ALM. VANDVID, NAIVE TOSSER DER HAR EN LØGN SOM HAN SELV TROR PÅ ER "GUD" ENTEN PE...NGE ,KÆRLIGHED ,JAHVE ELLER JESUS OG IMOPTENS ) + INFLATION (INFLATION ER LATIN FOR EN MASSE DER ER JAOLOU PÅ EN STOR MAND FORDI DE LIDER AF MINDREVÆRD.OG SYNDSBEVIDSTHED OG BLIVER UNDERTRYKT AF RELIGION OG POLITIK .... OG EN MASSE NAIVE OG SYGE FORVIRREDE OG FORBLÆNDENDE MIS- INFORMEREDE VILDDYR DER ENGANG HAR VÆRET MENNESKERDER SOM SELV VÆLGER VANDVIDSVIN , AT LADE SIG UNDERTRYKKE LAANGT MERE END JESUS PÅ KORSET... / OG SÅ LIGE RELIGION ...( RELIGION ER OSSE DÅRLIG LATIN en slags NAIV TOSSE DER HAR EN LØGN SOM HAN SELV TROR HAN KAN INDTAGE HELE UNIVERSET PÅ ! OG SOM TROR HAN ER SIN EGEN FAR,OG SOM MEN HAR DELT, SKILDT HANS RIGTIGE FAR OG GJORT HAM OG HELE VERDEN SCIZOFREN FORDI HAN SELV ER DET SOM EN POLITIKER ELLER MISSIONÆR DER VIL OVERBEVISE HELE VERDEN OM DEN LØGN HAN SELV VED ER LØGN OG TIL EVIGHED MÅ BEKRÆFTES I; PLUS AT HAN ALLEREDE ER VED AT ØDELÆGGE AL VARME OG SPIRITUALITET OG SOLEN FOR AT LÆGGE DET UNIVERS HAN VILLE GI VÆK TIL EN STAKKEL SCIZOFREN SOM HAN HAR DESTRUERED TIL HAKKED OKSEKØD OG HAR EN MOR SOM IKKE TROR HUN HAR FØDT HAM OG/ ELLER TROR HUN HAR FØDT HAM !!
, SOM ER EN MAGTGAL DOMINERENDE MARTYR TIL VANDVID ,BLODYPOOL-LOVER SÅ LAANG AT HAN VIL HÆNGES LEVENDE 2000 ÅR NÅH "ULVEN" ?PÅ OG SÅ LIGE DEN BID AF UNIVERSETS NAIVE TOSSER DER FØLGER DEN NAIVE TOSSE UDEN AT HA´ FORSTÅET EN PIND AF DET HELE, mega-makro-kosmisk SCIZOFRENI (LATIN FOR SPLITTELSE IMELLEM 2 LØGNE SOM ER TO RELIGIONER(RELIGION ER LATIN(ET SPROG SOM ALLE BRUGER MEN INGEN BRUGER ALLIGEVEL, IHVERT FALD KUN I BRUDSTYKKER FOR AT VIRKE INTELEKTUEL(INTELEKTUEL( LATIN FOR BLÆRERØV, WONNABEE DER HAR LÆST FREMMEDORDBOGEN FORFRA OG BAGFRA TI TUSENDE GANGE ,SUPEREGOIST(IKKE LATIN MEN NOET JEG HAR OPFUNDET SOM SVAR PÅ UNDERTRYKKELSE OG JANTELOVEN OG INFLATION( LATIN FOR EN DER TROR HAN ER MERE END HAN ER,(O) FORDI HAN ER EN SPEJDERDRENG DER FØLGER AL MORAL(MORAL ER SLET IKKE LATIN FOR DENGANG MAN TALTE ORDENLIG LATIN HAVDE MAN ORDENTLIGE MENNESKER OG IKKE VILDYR DER VIL DRÆBE ALT OG ALLE FOR PENGE OG SKABE ANARKI OG KAOS FORDI DE IKKE MÅ ELLER FORDI DE ER HJERNEVASKEDE MEN JUMPING EVERY BRIDGE OF THE WORLD ?
TOM ,GERT,PER?))))," "JUDAS,OLIVEN,PAPIRKURV, "LYSET" ? ,IS, "SEX" ,S/M,? ? LOVEN" ? SPEJDERDRENG,RUTEBIL PÅ AFVEJE,"ØST FOR PARADIS",MARIE-LOISE ,HVIDLØG,! "DET ER LYSET" ?FUGLEN "SKADE",23 ÅR ? "JEG DØDE FOR DIG" MEN KINESISKE MEGASTUNTS GRIM ? ULÆKKER ? ULÆKKER ? SE HUNDESTED OG DØ ? "TINQUE" KLAUS, LILLEBROR,"JOKEREN" men SELV BATMATAN ? HVAFFOR EN HUND ? BE HAPPY ? NIX, THE BATS ARE IN AND THE SKY´S GONE OUT ! DEN GRINT´ DE MEEEGET AF DEN DER ,OPPE PÅ BUISNESS-CLAS!  FORDI DE ER SÅDAN SELV , MEN IKKE KAN STYRE DERES "HANS" BUT IT´S PROPPERBLY BEEN QUANQERED... OG STIGMATAS MARTYRE, 2000 AAR ? MICHELLE, K1, SS "LENNEON" "LOVE" ? DOLORES ? ? ? A TOWN CALLED MALICE ???
EN VESTLIG FOR "LIDT" LUSKET DOMINANS PATRONISERING OG "MYSTISK" JAHVISKHED MEN UDEN JAHVE, EU -MIDDELALDERÅR,ALKYMISTER MEN SELV HEKS DER BRÆNDER HEKSE ? SYNS I JEG ER EN HELT ? HVA´ MED EN MARTIN LUTHER IS KING ? HAPPY BIRTHDAY TO YOU !
P.S. YOURE A LITTLE LATE, IM ALLREADY TORN AND I CAN STILL SEE THE PERFECT SKY IS TORN- TILBAGE ER KUN REVOLVERMÆND
MØD MOD MIG I MØRKET !

www.youtube.com

The Sky's Gone out is a tale of alienation in the modern industrialized world, that dampens the very things that give life to a soul. The world is becoming a machine, both in it's mechanical presence and the way in which we live our lives within it. ...

Mon hun osse kæmper for pengene !

BUSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 5

HER SES GUD ! MANDEN DER OPDAGEDE AT OHM ER EN DEL AF KÆRLIGHEDEN(O9...

BUDSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 5

DETTE ER DEN NYE SANDHED

POLITIK MANGLER FARVE, OG DET GØR RELIGION OSSE, SOM VI JO NOK ALLE VED; HVID , OG FARVER ER UENDLIGE OG SMUKKE NØJAGTIG SOM VI , HAVET ,OG UNIVERSET ER !

OG DEM KAN VI JO IKKE FÅ NOK AF ! !

BLOMSTERBØRN ER SØDE, OG NÅR ET LILLE USKYLDIGT BARN KOMMER TIL VERDEN BLIVER UNIVERSET FØDT PÅ NY, HVER GANG, DET ER INDLYSENDE !

OG DER ER MANGE VERDENER OG MANGE FANTASTISKE MENNESKER OG GUDER OG ALFER, OG ENGLE, OG TROLDE, HEKSE OG FEER,SUPERMÆND OG KVINDER,OG PRINSER OG PRINSESSER,OG MED DE RETTE SOLBRILLER ER LIVET ET MIRAKEL OG EET LAANGT ÆVENTYR, SELVFØLGELIG ER ”A WORKIN´ CLASS HERO SOMETHING TO BE” MEN VI SAVNER ”AFTENER I PARADIS” !

KULTUR:( LATIN FOR AT ”KULTIVERE” , DYRKE, ELEVERE FREMDRIFT UDVIKLING ,f.eks. JORDEN, LIVET ELLER f.eks. GLÆDEN VED AT HJÆLPE ANDRE, KULTUR ER AT FORSTÅ :HVORDAN TINGENE HÆNGER SAMMEN OG IKKE AT VÆRE BANGE FOR AT LÆRE DET VIDERE, UANSET OM MAN FÅR AT VIDE AT ”DU ER VEL NOK ”RIGTIG” ELLER DU FEDTER FOR MIG FORDI ”JEG ER NOET” ? DET ER IKKE FORKERT AT GØRE DET RIGTIGE, OG DET ER HELLER IKKE FORKERT ”AT VÆRE NOET” MANGE STORE MENNESKER ELLER SKAL VI SIGE REALISEREDE MENNESKER, VED DISSE TING, LISSSOM ”ALDEL FORPLIGTER” KULTUR ER IKKE NOET MED AT ARBEJDE ”HELE UGEN ALENE” FOR AT BETALE FOR BARE AT VÆRE HER ! OG TO UGER PÅ MALLORCA...OG HVERKEN OTTO LEISNER BUBBER ELLER ALLE MOD ALLE I SAMME BÅD DER DESVÆRRE STADIG GYNGER, TO TALT ABSURD OG FAKTISK PSYKOPATISK ! KULTUR ER AT NYDE EN AFTEN MED EN GO´ VEN I BIFFEN, AT RINGE OG SØRGE HVA´ LAVER DU IAFTEN ? OG KOMME FORBI MED ET PAR BILLETER TIL EN FODBOLDKAMP, ELLER EN REVY-TUR, ELLER EN KONCERT,

KULTUR ER AT INVITERE EN KÆRESTE ELLER VEN TIL EN GANG GULLASH OG EN FLASKE VIN, KULTUR ER AT MAN LIGGR SINE SMØGER PÅ BORDET OG ALLE MÅ RYGE AF DEM OG DET AT MAN ER ENIGE OM AT ALLE I SELSKABET TÆNKER PÅ SAMME MÅDE, KULTUR BØR VÆRE NOGET MED FÆLLES-SKAB OG SELVGLÆDE VED AT GLÆDE ANDRE, AT GI´ OS NOK PENGE, FOR AT BRUGE DEM (RIGTIGT..) F.EX GÅ EN STRØGTUR OG SHOPPE OG IKKE BÆRE BANGE FOR AT GØR DET, FOR DER KOMMER ALTID EN PIGE OG EN SPORVOGN TIL...KULTUR ER AT REJSE OG SE EN MASSE NYE TING, OG DERVED SAMLE NYE INDTRYK OG, KULTUR ER IKKE AT HADE HINANDEN FORDI ”DEN MAN ER ”GRØN” OG ”HAM DER, HAN ER ORANGE” , NEJ VEL ? HELLER IKKE AT AFVISE HINANDEN OG KASTE MED LORT SELVOM MAN SELV OVERHOVEDET IKKE ER KLAR OVER DET, OG HVEM VED , MÅSKE SELV BOR I ET LUKOM ! KULTUR ER MENNESKELIGHIGHED , AT TALE SERIØST OM DET KULTUR ER FOLKKLORE OG AT ACCEPTERE HINANDEN, MÅSKE OSSE SELV OM MAN IKKE ER ENIGE.. MEN HVOR GODTFOLK ER KOMMER GODTFOLK TIL , KULTUR ER AT VÆRE LARGE, FLEXIBEL OG MODEN ,KULTUR ER DET ANARKI SOM VI HAR SLÅGES SOM VILLE VILDYR OM , ISÆR I FIRSERNE, DA SOLEN SKINNEDE, VI VIDSTE BARE IKKE AT VI ALLERE VAR DER ! OG SELVOM MAN FOR HVAD MAN SØGER

REGNBUEN OG REGN BUEHEALIG ER ZEN ,DENNE BEVISDTHED ER TAO, KRISTEN MYSTIK, ALKYMI BRAMNISME TANTRA KABBALA, ALKYMI , SUFFI, KABBALA, BRAHMANISME TAO ! OG POLLITIK ! !

PÅ LAANG SIGT, MÅ VI SIGTE IMOD AT BRUGE HELE VORES HJERNE, AT VÆRE BEVIDSTE OM DET VI GØR, ALTSÅ IKKE MENE DET VI SIGER, MEN SIGE DET VI MENER, , ER DET IKKE FORSTÅET ER DET IKKE FORSTÅET ! DENNE BEVIDSTHED ER OSSE PRAKTISK FILOSOFI ! DEN LEVENDE ETIK ELLER BLOT ”AT GØRE DET RIGTIGE men husk MAN SKAL IKKE GØRE TINGENE BARE FORDI MAN IKKE MÅ, OG HELLER IKKE BARE FORDI MAN SKAL ELLER GODT MÅ...DET KALDES DEN DIREKTE VEJ DET FINDES ikke PÅ NOET SPROG, FOR DET ER OS-SELV...

ALLE RELIGIONER FØRER TIL DET SOM JUNG KALDTE ”SELVET”, TIL REALISATION...

OG HVIS MAN BRUGER FANTSIEN PÅ DEN FEDE MÅDE, KAN VERDEN SE RET GODT UD IGENNEM SOLBRILLER, OG SÅ ER VI RET GODT PÅ VEJ...

OG VI SKAL IKKE ALLE VÆRE DEN ELLER DET SAMME ! VI SKAL BLOT LÆRE AT VÆRE OS-SELV, MEN SELVFØLGELIG KUN HVIS VI IKKE ER DET ! ELLERS ER VI JO EN DER SØGER EFTER NOGET VI ALLEREDE ER, OG DET DUTTER I HVET FALD IKKE ! OG ”HVEM ER JEG ” EGENTLIG ET RET DUMT SPØRGSMÅL OG FORMENTLIG ET RIGTIGT DUMT SVAR, FOR VI ER SIG SELV OG DET VIL VI ALTID VÆRE !

MEN MAN KAN JO NEMT KOMME UD I DET, AT,MAN GODT NOK ER SIN EGEN NATUR OG SJÆL,OG DET KAN VÆRE SVÆRT AT FORSTÅ, TRO MIG ! OG DET KAN VÆRE SVÆRT AT TRO, altså MED HJETET, ISÆR NÅR MAN ER STRESSET , PUNKED, OG ET HJERTE LUKKER SIG OG BLI´R STÆDIG OG DET KAN VÆRE SVÆRT AT TRO PÅ NOGET DER ER BLEVET GENTAGET 100.1000 GANGE,MEN DET GI´R ERFARING... PROBLEMET HER ER AT OG VI SKAL VÆRE GLADE, alle sammen.. MED KUNSKABENS SMUKKE DEJLIGE ÆBLER, SOM VI JO BÅDE DRILLER, LEGER FANTASERER, HJÆLPER HINANDEN TIL AT BYGGE VIDERE, TILREALISATION OG BYER ”EN VERDEN PERFEKT” MED...

SÅ NU SKAL VI TIL AT BÅDE GI` DE GL VÆRDIER OG BEGREBER, NYE NAVNE, NYE NUANCER, ligesom vi NU FORSTÅR AT GUD ER SOLEN OG AT ”SOLEN” ER ET IDOL ! EN HJÆLPER OG OG EN GLÆDESBRINGER OG I HVERT FALD IKKE NOGET AT VÆRE BANGE FOR ! OG ALLEREDE KALDER ,BIFROST OG IRIS,FOR REGNBUEN, MEN VI ER SÅ PUNKEDE AF DET, AT VI SØGER TILBAGE TIL DEM OG DE GL. IDEALER, OG DET ER VEL EGENTLIG OSSE O.K., MEN HVIS VI SER FREMAD MÅ VI OSSE ISTEDET FOR AT ”TRO” PÅ AT MAN KAN LAVE HELE VERDEN OM VED AT KASTE MED BROSTEN MÅSKE , HVEM VED, MED FANTASI SNILDE OG KÆRLIGHEDEN KRAFT,LÆGSEL OG OG UDLØSNING OG NY NYANCERET , PROGGRASSIV, OG FARVERIG KRATIVITET TØ BÅDE DE GL. OG DE NYE VÆRDIER OP MED FANTASI OG SKABEKRAFT, OG DE ALLE DE NYE IDEALER VI HAR SOM AT VÆRE ”AUTONOM” AUTODIDAKT” SELVET” SOM ER ANDET EN BARE AT REALISERE SIT SUPER-EGO , FOR SUPER-EGO´ET ER OSSE EN SLAGS EGOISME OG DET ER KÆRLIGHED JO OSSE...

OG ER IKKE BARE ET OPLYST MENNESKE, MEN OSSE VIDENDE, OG KÆRLIG, OG FORSTÅENDE OG PROGGASIVT OG FANTASIFULDT FANTASISK OG NYTÆNKENDE PÆDAGIGISK KREATIVT OG LÆRERIGT MENNESKE...

MEN FOR LIGE AT VENDE TILBAGE TIL POLLITIK OG HVOR SMUKKE FARVER

OG REGNBUEHEALING ER ,SÅ BØR VI MÅSKE PRØVE AT GØRE REGNBUEN OG FOLKETINGET OG DEN (falske kirke og kirkegængere, der hele tiden skal BEKRAFTES I OG AF den ”LØGN” SOM ER BLEVET EN LØGN FORDI AT DEN ER BLEVET GENTAGET ”RET MEGET”...) - HELT RUNDT OG TIL STADIGHED , MED UBEGRÆSET FANTASI OG LYS OG LYKKE , SOM LIVET OG HELE UNIVERSET jo ER ! FÅ FLERE OG FLERE FARVER ,OG DEN GLÆDE VI KALDER KÆRLIGHED , SOM JO ER EN LILLE RUND ”FORENING ”, SOM HAR EN LILLE SOL INDEN I... EN FRUEDIANER VILLE MÅSKE SIGE ”PIK OG PATTER” SYNTHESE, OG ALLE ELLER DENNE netop DEN ESSENS ,DEN BALLANCE OG HARMONI+OG ENESTE ÆGTE OG VIRKLIGE SANDHED OG SOM VI JO NOK IKKE ER HEELT BEVIDST OM FOREGÅR OVER HELE KLODEN HELE TIDEN ! SOM ET STORT EVIGT KNUS OG KRAM , EN FORENING SOM HVIS VI BLIVER BEVIDSTE OM DEN, ER STORE FRED OG KÆRLIGHED VI SØGER, MED DET HAD OG ALT DET AFSAVN VI NOEN GANG FØLER, OG VREDE TOMHED OG MØRKE ER ALTSÅ OSSE I DET LANGE LØB , KÆRLIGHED !

Overskrift 1

Budskab til græsrødderne 6

Budskab fra græsrødderne 6


Er Dk. et Bonderøvsland !
Er vi rigtige mennesker ,kosmopolitanere oh levemænd eller er vi Bønder  og vilddyr...
Hvis fremmede kommer hertil gi´r vi dem "positiv Særbehandling" !
Når negrene ikke vil kaldes negere, er det så det latinske ord eller er det barnlig og begrænset tankegang hos os danskere ?

Vi må være ærlige imod os-selv !
Muslimer kommer op fra krig og fattigdom ,men fører de ikke bare både volden og "Deres" form for rigdom, Små kiosker men med STORE SPILLEBULER !

OG ER VI IKKE BLOT NAIVE FÆ, NÅR VI "VÆLGER" NOEN TIL AT "STYRE OS-SELV OG ALLE ANDRE I DANMARK,PLUS BÅDE MINERAL- PLANTE OG DYRERIGET..
Vi går hen og sætter et kryds ved et menneske vi aldrig har mødt ,aldrig har talt eller diskuteret eet ord pollitik med ?
Man må vide hva´ man gør ! Og ikke bare blindt stole på en eller anden ,nærmest tilfældig person, der ,måske p.gr.a. mindreværd, hvem ved, vil være Kalif i stedet for Kaliffen ?
Og det handler åbenbart om 2 taller og to farver, "Æv bæv busse, du er blååå ?? Ha´ dit røde svin, dig kan jeg sku´nok ikke retti´ tjene en skid på ?
Og så sidder de faame osse til højre og til venstre inde i børnehaven på Christiansborg...
"Dumme svin du er jo F.U.C.K.´er er du" !
Det minder lidt om det samme , som om at vi er undertrykte og måske altid har været det, og derfor krigslystne og vil "slå på noen" der kommer et "andet" sted fra...
Og tvivlen "er den go´ eller dårlig" ? Tænk at man kan være tvivl om det ???
Skal vi rende rundt med børn som skal være professere som 4-årige og får stress som 7 ?
Mens vi selv spiller det skuespil  -at "vi er normale" mens vi lader vores galskab gå ud over de andre men "Stemplede Gale" ???

Og den store løgn om et"Paradis, hvis du bare selv vil vælge at være hjernedød, men der er heldivis osse en eller to fordele ved æbler f.ex. at man kan regne det ud og så kan man jo elske...

Men Aproppos "Vælge" er politik for "lidt for små mennesker. der ret gerne vil være "større" og derfor hele tiden bilder sig selv en ny løgn om deres "pollitk" ind, så de kan gå op på talerstolen og forsvare nøjagtigt det samme ,som en fra den anden farve, lige har været oppe og sige "på sin måde" men personligt, og det er jo, jo ikke pollitik, det er Personspørgsmål"...

Og så sidder hele Famillien DK efter endnu en undertrukkende dag med hårdt arbejde for penge de FAAME SKAL BRUGE BARE FOR AT VÆRE HER, og selvfølgelig er triste og sure, og derfor hører radio-avisen, ser TV-Avisen med en masse død , ødelæggelse og blod til tanden,"TOMATKETCHUP AL DENDE" !
og så hvis man er extra-udnyttede så er der faame osse 3-4 nyhedskanaler, hvor man kan checke det samme shit, men her døgnet rundt !

Men der er så´meeget løgn og farlig proppoganda, at gud skulle være Dominans, at kristendom er noet andet en Jødedom, der blot er blevet gjort "Splittet", som i pollitik, fordi hvis vi og gud var een, ville vi jo opdage bedraget, at vi er det...Og at vi har mange flere farver den 2 eller 3 og at vi hele tiden bliver mere og mere beviste om det hele, vi er faktisk allerede nået meeget længere, end dengag vi snakkede om de 9 % ...

Og det handler ret meget om grænseoverskridelse og det  er FAKTISK LOVLIGT AT LADE VÆRE MED AT GÅ OVER FÅR RØDT, OG AT MAN KAN OSSE LADE VÆRE MED AT GÅ OVER FOR GRØNT,det er bare det at vi elsker Rock´ and Roll så meget at vi nu snart ikke kan "lade være"....

Når man vil gøre noet ved tingene må man være velovervejet,koncentreret voksen og præcis, både i sin tankegang (hvis man kan/vil styre den) som i sit udtryk...
det er vigtigt at vi ikke barte render rundt i gaderne og tror at vi kan redde verden med at kaste med en brosten, eller andet "teenage"-romantik, Vi må være velovervejede og sikre, før vi bruger de rigtige våben, f.ex. forståelsen,at forstå hvorfor eens teenage søn eller datter vil kaste med brosten, osse selvom man måske selv ikke er opdraget med den slags, og at hvile i bevidstheden om at at der skal andre boller på suppen, og måske oven i købet, lære sine børn hvordan tingene faktisk HÆNGER SAMMEN, istedet for at pace
dem til Cand.Alt, som 5-årig, at forklare hvordan Mærsk Mckinny, er Danmarks fattigste man , da han jo kan købe alt , 200 Volvoer til, fem Skibe lastet med forurenende olie på et sekundt, er et af verdens rigeste mennesker men med et kæmpe hul og tomrum indeni som en gud eller fuldt realiseret, der kun kan se verden og der han har skabt, men ER DØD, FOR HAN KAN IKKE SKABE ELLER BLIVE MERE.--..
Om menneskelighedens Charme, at man gør opmærksom på, gerne med "at skabe sig" på hvor problemet lægger, måske skændes så det brager, men altid finder sammen igen...
Hvor stor Moder Jord og MENNESKET er og den ENORME KÆRLIGE HARMONI, der "LIGNER"  SEX ,OG SOM BLOMSTRER OVERALT I HELE HIMMELEN SOM PÅ JORDEN...
At man godt en gang imellem kan sluge en kamel eller 2 uden at verden går under og at det er menneskeligt at fejle..
At komme i nød, så man kan blive hjulpet, at man kan overvinde et problem ved opmærksomhed og hjertelighed, oh tilgivelse, at vi alle skal ha´ vores , men rigelige og rimelige del af "Kagen" ! o.s.v o.s.v.
Og (Vigtigst) ikke føre de samme misforståelser eller sygdomme videre til sine børn, som man måske selv er opdraget med..Lissom evolutionen og globaliseringen, således SELVFØLGELIG osse i os, Veje gud tør kende, men IKKE FALSKE NARRESUTTER SOM "GULD" "PENGENENENE" , ELLER
ALLE DE FALSKE , MEN RET DRAGENDE "VALG"  - VI FÅR I HOVEDET,AT HUSKE ALLE NUANCERNE DU ER DIG, OG DE MÅ DU OG HELE VERDEN LEVE MED, BASTA...
p.s. "IF YOU LOVE SOMEBODY -SET DEM FREE"  !
(:STING OG JEG-SELV...)

BUDSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 7

Er vi bonderøve der med "Positiv Særbehandling" Jordes af muslimer og negere,et ord som vi nu IKKE må sige mere,selvom det bare er latin, mens "niggere" elsker at kalde hinanden "niggere" ?Er vi "Småtbegavede vælgere der vænnesælt selv "vælger"  hvem der skal styre os, og hvordan vi og hele Danmark skal leve ? Med "De røde mod de blå" som "drengene mod pigerne" i skolegården, eller "Brødby mod f.c.k" ? Drevet af usikkerhed, og angsten for at blive bevidste om at "Mester Jakel" står på et bjerg og splitter og styrer os i dette skuespil, trådløst styret, og med den fine diagnose "Supernormale" spiller godt med, mens VREDEN og DEN TVIVL, som vi ovni købet spø´r os-selv om er go´ nok eller forkert ???
Mørkelagt heelt tilbage fra da herre-mændene fandt på den "Kroniske uskuld" med Hans og Grethe i paredis, hvor uvidenhed skulle få den "Kære Gud" til at holde os oppe men ikke "Os-selv" men netop dukker i et spil hvor hvis du bare gerne vil være hjernedød "Skal den go´e Gud nok klare det hele for dig.."
Så bli´r vi alle HANS røvslikkere ,ISÆR da modstanden vokser propposionalt, for vi er Solens børn , ikke mørkets, SÅ lad vær´ med at lægge din "skæbne" i andres hænder, slet ikke "Skæbnen" som alle bare accepterer uden een tanke om hvor vi selv vil hen, eller HVAD SKÆBNEN ER ???
Pollitikerene tror på det i starten , men lærer hurtigt "at holde sammen - i korridorerne" med "Rød" imod de "blå"
Kæmpe med ,men især FOR den splittelse som er en NARRESUT , fordi vi ER hele, og intet kan tages fra intet kan lægges til.....Det samme gælder i Kristendommen, ,vi kender tegneserien "Sort og Hvid" Kirken skabte moralens vogtere, og jævelen straffer...
Den ene hånd ved UDEMÆRKET hvad den anden laver, FOR SPLITTELSEN ER JO UMULIG ! BLOT ENDNU EN NARRE-SUT, DER SKAL GI´ OS OPFATTELSEN AF AT "VI HAR et valg, men har man svinget 100.000 gange fra rød til blå, begynder man at fatte illusionen, og at der "nok skal flere farver til"...Eller rettere at vi skal være og kun står til ansvar for OS-SELV...
Så vær MENNESKER, snak om tingene, træf jeres egne
beslutninger OG LEV JERES EGET MAGISKE ÆVENTYR !

TRANCENDES ER BUDIDISK FOR AT OVERSKRIDE GRÆNSER,DET AT HVIS MAN GØR EN "FORKERT" TING NOK GANGE BLIVER DEN LOGISK... HVIS VI IKKE MÅ SÅ RYGER VI !

BUDSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 8

bz`at af systemet

Ja, man hopper af 4.toget for at gå amok !

med Punk og Bz og godt med stenbros-brok og punk-rock !

I unger´n og Saltlageret som desværre lå for godt

bz´ætter huse i flok

Går til Demo´er,smadrer banker,og for slag på sjæl og krop !

Ja, hold da op !

læser Kafka, og Steinbeck og hemmingway og ryger Tjald, og kan sin Marx , nok

Og Kæmper mod politistat,og jernhest og formynderi ,men for Sydafrika og det Fandens Anarki som sgu´ ligesom er blevet lidt for godt

fri sex, og kærlighed og jo fri men man begynder at slågs

og ja, lort nok

men så vågner man og har det fået elektrochock !

Så begynder TVILVLEN , ER JEG MON GO´ NOK

forstår ikke at man skal gå med slips og forbinding og PUMPE-stok ?

Men har for laangt og FORKERT HÅR ?

og at man får at vide at man er unormal og gal

fordi man ikke er forklædt som som voksen og fanden

Så tager man lidt for mange stoffer,men drikker stadig osse øl

Man dyrker hamp og Mescalin og læser Castaneda og Goetthe

Jung og Freud og en masse religion

fra kINA og babylon til nu

bare for en ”sikkerheds skyld” !

man er jo syg og rådden ,og lidt skæv og forkert bylden !

Og så

får man sgu´ oss´ at vide at det er ens egen skyld

MEN ikke hvorfor ?

Men det tror man så !

OG Man har det underligt NOK men plusligt lidt for godt...

For ”nu skal man oss´´ til at kæmpe imod bælte, hjernevask, kemi FOR medicin”

og bli´r bildt en masse lort ind

at man er gud og ”det´ normalt” ...og ”godt og man er vældig fin”

Ja, Ha´ det godt men vær´ hjernedød og vågn op heelt til grin

for ”Det er lidt mørkt” og man roder rundt på gilvet

men i Himmerige !

Så er man pluslig osse engel og man tror ”sygt nok”man har en chance

man er bare spærret inde...

Og da der er mands afdeling og så K

forstår man ike hvorfor der ikke er en qiunde

Og når hun kommer hopper 6 mand på een

bare fordi man kysser hende !

Og HUN er sød nok,men OSSE syg

så man må desværre finde sig i desperat terapi

at hun bli´r voldtaget året rundt og af ti

og derfor har det lidt svært ved

du ved ”Dem og De”

totale fjolser som ikke kan forstå

at ringe til politi

fordi

”det er jo derfor hun blev syg”

og ”man kan jo ikke bevise det !”

Politiet var der jo ikke,men der var en masse plejer ER død !

Syge i roen for for penge og for meget diskussion

og så kan man ikke rigtig gøre noget...

Så mens man langsomt synker hen i Kemisk og Apatisk men desperat sorg og tvivl

får man sværere og sværere ved at tro på sig-selv

og det får man heller ikke noget ud af for man bestemmer ikke der alligevel !

Så man går op og ned af gangene og venter på ”H.A: skal komme

og sætte os-allesammen fri !”

og får udgang men bli´r holdt tilbage fordi

man besøger sin mor som ikk´ har set sin søn i 8 måneder eller ni

og fordi hun ikk´ ka´ forstå ”hva´ man egentlig laver hjemme hos hende”

skal hun da ha´ hoste-saft på den lukkede og det forkerte hospital

men i den forkerte komune

og ” man må da heelt selv om det om man vil med eller ej” ?

Men min Mor kender mig og VED udmærket Jeg er sej !

Så fordi man render frem og tilbage til den telefon der aldrig virker alligevel

og får forkert nummer til politiet et par gange eller tre

og selvfølgelig ender med at tro at man får nok ikke alligevel noget ud a´ed

men kender personalet

som pænt fortæller én at man faktisk nok havde vundet sagen !

Er man nu en varm men alligevel ret så uheldig Kartoffel

Så man bli´r Sylted laagt ude på Sct. Hans et sted de kalder et eller andet

men

sagen er den

at man pluslig er kommet på afdelingen

for mordere og bankrøvere og man fatter ikk´ en pind

”Hvorfor er man pluslig der og man vil jo meget hellere hjem !”

Så første gang man efter 2 mnd. Eller tre´s dyb paranoia og direkte frygt og angst

får en times udgang

ringer man da pænt til politiet og spørg pænt

om de virklig ka´ være det lort bekendt ?

men desværre taler man til den forkerte betjent

som bare siger”Er nu dig igen” ?

Så man roder lidt i mørket til man kommer til en fest !

hvor de dog sidder og bæller light øl men alle-sammen holder kæft

man for dog at vide at ”de koster kun fem”

og at man”bare skal drikke 17 eller 20 ad dem !”

så får man det ”bedre igen” !

Men man syn´s man keder sig lidt for lidt , ihjel

og da den ene time man har fået er gået

Går man ”Hjem” igen...

så en dag ta´r Fanden affaire og man kommer hen til den

afdeling

hvor man selv laver mad og ”Lisssom bestemmer lidt selv”

og man bli´r alligevel lidt glad for, den

afdeling

og ”sikke nogen søde gl. sygeplejeske-vaske-koner”

godt klædt ud m. henna og som søde pædagoger”

som ”alle jo ved er søde”

der´ bare det ve´ed

at man som bekendt

ikk´ kan stole på folk med slips, falske briller og falsk skæg !

Så efter at være kommet hjem fra Søen

det er der

man finder røgen

fordi man tror man blir lidt glad

MEN man ”må jo ikke ryge ” og mens man pænt sidder og spiser spiser mad

er man ”alligevel ikke rigtig tilfreds og skuler usikkert hen”

imod den

nærmeste vaske-kone-håret for lige se om hun har ”Opdaget een” ?

Det samme sker så i 14 år

til man forstår

”UDEMÆRKET” (Jo-Tak !) godt selv at man er syg dum og Faa´me osse

at det er eens egen skyld !

”Jeg ryger jo lidt Hash v. søen og jeg VED JO GODT jeg ike må” !

Og” Jeg ku´ jo bare bli´e v. de 20 gummi-øl ” i gummi-celle-rocker-klubben”

men jeg kunne kke lige forstå

hvorfor man kun måtte drikke 7 og hvorfor der var tal på ?

Hvorfor fanden man hele tiden sku´ lyve når man aldrig gjorde noget...

Det kalder jeg sygt,spasser-agtiskt,dybt go´nat og dybt go´nat krimminelt !

Men det hele er så laangt ude at ingen alligevel kan eller tør tro på den !

og forstår vel alligevel ingenting !

”Manden virker lidt syg” og

og ”ligesom unormal”

men det er vel for at beskytte sig-selv

for ikke at forstå at man overhovedet NOGENSINDE kan

ha´ SÅ meget FUCKING BASKED LUSKET LORTE-UHELD !

I EET LIV OG I EET LAND !

P:S DETTE ER DESVÆRRE EN SAND HISTORIE, MEN JEG ER HOLDT OP MED AT RYGE HASH, JEG HAR IKKE VÆRET INDLAGT I 11 ÅR, MEN JEG HAR VÆRET I TERAPI I MODPSYKIATRIEN I 10 ÅR, OG SELVOM JEG STADIG FÅR MEDICIN,LAVER JEG TVNT, BL.A. DEBAT-PROGRAMMER M. BEGGE PARTER, RADIO KIKS, SOM ER RET POPULÆRT, OG SELVFØLGELIG RAP OM ALT DET LORT JEG HAR OPLEVET, JEG MALER OG JEG ER

IDAG FORMAND FOR GALEBEVÆGELSEN I DK....men i behøver ikke at klappe...

Hans Martin Hjortsø, kendt som gal revolutionær og modpsykiater...

BUDSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 9

The space s in between, ETERNAL TWEILIGHT =THERES NOTHING IN BETWEEN, SOLEN DET DA SOLEN ,SOLEN ! DET ER SELVINDLYSENDE ! ! ! ! !

UDOVER ALLE STJERNERS OG PLANETETERS NYESTE FARVER  ALLE FARVER I UNIVERSET, I VORES UNIVERS
SYNES BETHEHEMS SÅ LILLE , THATS CABLE-TV FOR YOU AND ME... 
I´M NOT WICKIN !  /"hash" "øL" nu- for folket, VI har brug for stærke krafter, JUST GIVE US SOME MONEY...our lives - could be sunny 2 ;

Folket og kun Folket er drivkraften i skabelsen af venrdens-historien,Demo´er nu ! Sulte-strejker HVIS VI ALLIGEVEL IKKE HAR MAD ! , Bibel-afbrænninger,NÅR SANDHED BLIVER LØGN, Civil ulydighed: (,GÅ DEN ANDEN VEJ,sit down strejker,LANDS-STREJKER..BRÆND BANKBØGER, SKATTE-MEDD.; PAS OG PENGE, FORÆR SKATTE BORT,TAG FOR MEEGET OG FOR LIDT "MEDICIN" FÅ DET FORKERTE JOB OG SIG OP,  "TRO" IKKE PÅ NOGEN ELLER NOGET..NEWTON "OPDAGEDE" IKKE TYNGDE-KRAFTEN, MANGE HAR FÅET ÆBLER I HOVEDET FØR HAM,JESUS ER IKKE JØDERNES KONGE OG HAR IKKE OPFUNDET KÆRLIGHEDEN, MAN HAR ALTID ,FØR MØRKET , VIDST AT JORDEN VAR RUND, JAHVE ER TOTAL DOMINANS "INGEN VEJ UD", RELIGION ER UNDERTRYKKELSE,KUNDSKAB ER EN HELLIG TING !)
"UD AF DET BLÅ". ...LIVET ER GODT ! ! ! ***
IN BETWEEN ARE ***THE DOOR(TODAYS THE SUN HAS a wunderwall (halo) around ***RAGE*HARD  ***"use everry trick in txe book* around US;-MOVE IN-JOY !
love is the light scaring DARKNESS AWAY !
SANHETEN - VI ER VERDEN DET ER DET VIGTIGSTE,JEG ALENE VIDE,VANDRER MED JERANDRE , SAMMEN I FRYGTENS DYBE DAL - ; oF PEOPLE GOHOME IN THE RAIN ,familiar faces on the train..;TIL GAFLERNE...citerer:"DANSKERE ER FEDE OG DOVNE"(Kronprinssen E.B.AUGUST 2004..) 
P.S/HAVE A DRINK ON MEE.......bare en ven ! !
MEN DEN SMUKKESTE KRANS , ER DOG DIN SCT. HANS ; DEN ER SPUNDET AF SOMMEREN HJERTER SÅ VARME SÅ GLAAEDE
P.S. we all do if we remember*** (L.O.V.E.) hard enogh...DE FYRER RET GODT HERR.....
I donot need U for ant  US-army  I WAN´T IT AAAAAALL ! ANIMAAAAAL  ! ! TO MANY CORAXINGERS, GOD HE NOT CORIZONS........
fyren her til venstre* ,OVER billedet af et eller andet de kalder "Forsvarskanalen" ("ingen ubåde ? "p.p.s.(700.000.000.000,- anno ! !)  som åbenbart er dannet for at myrde eller slå ihjel( tit begge dele(o)..p.p.p.s. u + me are 1 too ! ) HEDDER løkke, Tro mig han ved iIKKE EN X HVAD BØRNEROCK ER !!! HAN VED INTET OM HVEM ANNE LINNET ER !! Slet ikke hvad det vil sige at blive såret d.v.s. i krig eller den terror han selv dyrker - han har aldrig forstået Marx, Ghandi, Lennon,Bob Marley,Saddat,Carter, Salt Lake, ej HEller det smukke i at Mandela Kom Ud...nedenunder reklamen her på siden spørg man ,citerer/: "om man vil "hjælpe" ham "med at samle oplysninger om "løgnagtige" "Socialister" " ! men tro mig, selvom han har en stor cigar i munden sidder Han RET VARMT ! ! ! 
Tze only thing he´ll understand,  is a wall against his back !!!!!
forresten syn´s du ikke det lissom e* lysere Sunday,blue monday,GET MEE TO THE FURS,  TAKE A LOOOONG HOLLYDAY ! THIS TIME I´M  BuYING ! ***  A MAAN IS XRAZY- AND WERE ASXAPING, VÆRE GLAAAAADE..... ..  (XTC 4 you and mee /WHEN WE´VE PAST THE TEST OF TIME...MAXIMUM JOY ! )

TETRA PAK E RICICABLE - ANCE IN ROMA....

P.S. FRANKIE .GOES.TO .H.OLLYWOOD 1986 N.O. (C.) Mandela day***EU.RO.LUPA*** REMAIN IN LIGHT A.Y.M.1986 MØ

BUDSKAB TIL GRÆSRØDDERNE 10

Budskab til græsrødderne 10

GLOBALISERINGEN ER VIGTIG !

Men etvert menneske , ja i og for sig enhver myre og enhver sommerfugl er vigtig, i det magiske begreb vi kalder globaliseringen...Men man må starte med sigselv ! Et Hollandsk udtryk hedder .”Hvis alle fejer for egen dør, bliver hel gaden ren...,et godt gl. dansk ordsprog hedder ”er du guds søn, så frels digselv” ! ”Man er sigselv nærmest” og sin egen lykkes smed og ”livet er hvad man gør det til”...Alt afhænger af øjnene der ser og ”Smag og behag er forskelligt”

Vi ER ikke ens, og uanset om man blot er sigselv lever, i nuet som en fast forankret og konkret person, eller måske mener at livet består af valg eller målsætninger og er en kamp for dem eller for en sag, en mission , en opgave, eller er af den mening at man udvikler sig hele live i selvudvikling, er ALLE mennesker vigtige ,både for sig selv som for nærmiljøet og som brikker i hele den guddommelige globale kabale...

Det sjove ved kabaler er at de har en evne til at gå op ! Man kan sammenligne det med med små bække der ved hjælp af tyngdekraften ,her koordinationsans og overblik,løber sammen og bliver større og større til de bliver til floder og tilsidst løber ud i det store hav,eller eén flod hvor man padler og styrer kajakken, igen til det store hav ,man har nået målet og kabalen er gået op !

Sådan florerer vi alle som vigtige kort i den globale kabale...

Men ”Man må state med sigselv” ! Det ville nok være nemmest og måske det bedste, hvis man var type et, den fast forankrede ”kompakte” type, der ”var sig selv nærmest” og levede livet uden tvivl eller spørgsmål, direkte og ligesom lidt uden at tænke, ihverfald uden at spekulere...

Men sådan fungerer tingene ikke her på jorden ! Selvfølgelig behøver man ikke at ha´ en holdning til alting, eller bevise noget overfor andre hele tiden, men der er visse emner som MÅ komme op til debat, f.eks. om man er tilfreds med sit nærmiljø og sin levevis i det hele taget...

Man må starte hvor man er, og det ville efter min samvittighed og hjerte gerne tages op til debat om vi HAR noget nærmilø overhovedet ? Er det at være social at stemme på Socialdemokraterne,sidde i ejerforeningens bestyrelse,gå til banko og gi´ sine hård tjente penge til kattens værn eller kunne vi måske prøve at finde en dybere mening med det at være social og kulturel i nærmiljøet ??

Sydpå har man en anden levevis, og en af mine Italienske onkler , et dejligt varmt menneske, kom herop og påstod at vi ikke havde nogen kultur ! Jeg fortalte det til min far der hårnakked benægtede denne påstand med argumentet at vi har da både Sanne Salomonsen,Troels Trier, Mette Fugl o.s.v. Men det var overhovedet ikke det min onkel mente ! I Italien har begrebet kultur en heelt anden dimension ! Man hilser pænt på hinanden på gaden, man ringer lige til sine venner og spøger om de skal noget iaften. Hvis ikke går man sammen, både unge og gamle på pizaria eller i teatret,biografen eller hygger sig hjemme med 5-6 retter mad eller man hyggesnakker med mamma i køkkenet,og samles alle sammen gamle som unge når Torino skal spille mod Palermo, altsammen med en varme empati og hygge,ja faktisk en livsglæde og varme at det ikke er næstekærlighed, men netop KÆRLIGHED !

Man spekulerer ikke i om man skal indlægge sin søn eller lillebror for at hævde sig, eller om farmor skal på ollekolle så man er af med hende,næ, man tager sig af sine,beholder dem i hjemmet og snakker med dem og plejer dem...Faktisk HAR man hverken Lukkede afdelinger eller alderdomshjem i Italien...

Man klæ´r sig ultra pænt men det er ikke en skam at køre på scooter i jakkesæt på arbejde,faktisk et ofte syn på de kanter...I Danmark ville folk korse sig og forarge sig til hån og spot ved et sådan syn...

man drikker vand til både kaffe og vin og osse børnene får en smule vin (dog med lidt vand i...) ud på aftenen så de sover godt ! Det er heller ikke usædvanligt at børnene får en lille Sambucca når man går ned på cafeen om aftenen...Osse munkene drikker øl eller vin og Man elsker at gå i specialbutikker og købe stærk ost og vin og brød køber man ALTID hos en bageren...Har man glemt servietterne til maden er det ikke forargeligt at en fix lille kvinde bruger dugen med en lille intermistisk, men charmerende jurtig bevægelse ! Og det er faktisk rimeligt almindeligt og respekteret at (mest unge) mænd har en elskerinde !

Det var altså ikke Troels Trier og Mette Fugl min Onkel mente med kultur, men en menneskevarme og efter min mening ret charmerende tollerance ,frisind og en hjertelighed og DET AT LEVE sammen på godt og ondt ! Med respekt og empati overfor hinandnen...

Hvis vi ser tilbage på danskeren der stemmer på Sosialdemokratiet ,går til banko og støtter kattens værn, vil man nok kunne få øje på forskellen, kald det kultur eller ej, på det vi med så pænt et ord kalder ”Nærmiljøet” i disse to lande ! Min påstand er at vi i Danmark overhovedet ikke HAR noget nærmiljø og at dette bør tages til efterretning af alle der ønsker et liv med mening !

Aproppos et liv med mening har vi i Danmark, som det nok anes i det foregående en lidt mere kølig, ja jeg vil vove ordet kold tankegang-vi tænker og handler med hovedet ! Ikke med hjertet.

Når barnet græder ”skaber det sig” men det er jo netop det børn skal ! Og de skal ”blive til noget” istedetfor at glæde sig over hvor smukke og dejlige børn og unge ER ! Og med ET ISKOLDT uddannelses-system, der kynisk gang på gang dukker de dygtigtigste elever,”Jammen det er jo for elevens egen skyld” og ”Så kan de lære det, kan de” I må meget undskylde og jeg ved godt jeg taler med store bogstaver, men jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig en Italiener eller Spanier for den sags skyld, bruge så koldt kynisk og grimt udtryk ! !

Som heelt ung var jeg opvasker i en restuarant på et hotel her i københavn, det var ikke lige mit ønskejob men jeg skulle jo bruge lidt penge mens jeg gik i gymnasiet, og da der var stor arbejdslødhed tog jeg tjansen. Der var bare lige et problem. Kokken og kokke-lærlingen haglede mig ned og svinede mig til så jeg nærmest grædende måtte sige op efter kun 14 dage, og jeg ved godt at det er en anerkendt procedure her i landet, men heller ikke her kunne jeg efter bedste evne forestille mig samme situation i et af de varme lande...

Så måske skulle vi alle sammen til at tænke lidt over om det med alle midler gælder om ”at blive til noget” eller om vi evt. kunne behandle vores landsmænd og børn og unge, med respekt og varme...Måske efter vores sjove og dejlige Shubiduas motto ”Det skal være sjovt-ellers er det ikke morsomt” !

Danmark står i høj kurs hos mange folkeslag og vi er elskede og beundrede,Som Bill Clinton osse sagde i sin tale da han besøgte Danmark, for ”vores fantastiske socialvæsens nivau” et nivau, som han sagde han ”brændende ønskede sig i sit hjemland”

Her i dag ca. 10 år siden ser man måske mest i København og storbyerne snart tiggere på hvert hjørne og folk i laser og pjalter,ja selv såkaldt ”Pæne” mænd i pænt tøj rode i skraldespande overalt i byen, mens Kurt Thorsen er for fin til at sidde i fængsel selvom han har ”snupped” 7 MILLIARDER fra de gl.

Men snupper en tigger en taske med 400 kr.fra én gl. dame for han 3 mnd.,hvis han da ikke bliver skudt.

Nu da selv børnene, rene og uskyldige som de er, kan se hvordan det hele er gået agurk, og uskyldige som de er tror det nytter en pind at kaste med brosten mod panser-uniformeret politi, har man nu laved plastic-håndjern specielt egnet til dem, det er da vel nok pædagogisk...nu mangler de bare at farve dem i skønne pædagogisk pastel-farver med heste og køer på !

TAK FOR KAFFE ! ! !

Men for lige at runde det 3. aspekt, Globalisringen af så kunne det jo være at vi kunne lære noget om menneskevarme og kultur og respekt ,både i Italien men bestemt osse i de såkaldt ”Fattige lande”...

Palo 29.03.2010 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...