Mod Nye mål..

Det handler om dig og mig!

Flere og flere siger "My way-or the Highway" og det er forståeligt nok i en verden af clicheer og falkhed og osse en del matyrisme og så os udnyttede syge..Men vi er osse flere der siger "Love and Understanding", her er der behov for assertion, altså at sige til og fra, og at "finde sigselv" som ikke behøver at være en livslang proces, uden overhovedet at gøre det, som nogen mener, det betyder at "finde den man virklig ER" og være stærk her, og osse at acceptere sigselv, uanset hvad alle andre siger, VI SKAL VÆRE STÆRKE og vi skal osse være modige nok til at slågs lidt for det , engang imellem..Det er rigtigt MEN 
Fred forståelse og kærlighed ER nu engang "Det gyldne ord" som vi har hørt hele livet , det er blevet en "Floskel" men vi må tage ansvar og være ægte og skelne snot fra skidt, nogle vil det ene , andre vil det andet og hvis man er intollerant går man bare rundt iblandt, og komplimenterer, "Sine egne"..Mens man hader alle dem og det; man ikke kender, MEN DET ER EENSELV man hader..
Og Det er nemt men det gi´r ikke den nye verdensorden og mutikulturel og sociale nye fred som vi alle drømmer om..
Så tag pænt imod den fremmede; der jo er en ven du ikke har mødt endnu, ræk hånden frem og prøv at forstå andres mening og karakter og behov, for vi skal ALLESAMMEN være her ALLESAMMEN være sociale og ALLE lære af hinanden hvis denne UTOPIA kan komme "til Jorden"..
Prøv at forstå og tilgive hinanden og prøv igen! Det er en laang og hård kamp med afsavn og tålmodighed, men vi skal alle lære at hjælpe hvor vi ser nød, at støtte hvor vi ser skævhed og være stærke nok til at være osselv men osse kæmpe, hvor vi ser uret og krimminalitet..
GÅ GUD IMØDE OG GÅ MED GUD !

Vi må alle stå sammen og finde den fælles sandhed,værdier og fælles mål, så vi kan gøre de fremskridt vi alle søger, selvrealisationen og fælleskabet i denne svære fødsel af en multiætnisk og multikulturel tid forude!!

Splittelse, ensomhed, og grådigheden er de værste fjender, men vi må være positive og progressive, lad os gi´hinanden plads og tid, alle kan vi blive selvstændige og finde vores plads i den nye verden..

Det er ikke sikkert at vi alle skal samme vej,men som det er i forvejen, har vi alle en "Privat" sjæl, og en social bevidsthed..Alle har vi behov for en "Gameplan" en sikkerhed som vi kan læne os op af, for nogle er det pengene, andre er det kærligheden og fornuft, vi er alle unikke og har vores egen måde at tænke og føle på..Men med tiden og i naturens orden smelter vi alle sammen i harmoni og fællesskab !!!

De fleste kender fra vores barndom den fornemmelse at man er speciel og tænker på hvad MANSELV kan og kan bidrage fællesskabet med..Og det er den fornemmelse vi har brug for nu, i denne svære skelningstid, hvor vi alle slågs med vindmøller lissom Don Quixote..Vi har vores egne personlige problemer, det har ALLE !!

Så hvad er det vi har tilfælles og hvad er sandheden, den sandhed som vi har tilfælles og kan bygge fremtiden på ?? Jo vivil alle være gode til at kommunikere og forstå hinanden, vi vil alle være i harmoni og "finde osselv" og det er da osse et stor sandhed at "Man skal tænke selv" ! Og gær man det finder man ud af at livet tit er hvad man gør det til ! Alt afhænger af øjnene der ser og nogengange er vi så trætte af at skulle høre på andres gode, men vel nok velmenende råd, at vi føler os manipulerede med, i en grad så vi selv bliver "Egoistiske" Man skal ikke gøre ting i trods så lad os hellere sige at vi har "Behov for at være osselv"

Og det er helt fint !

Men i den fælles virklighed finder vi ud af at 2 og 2 IKKE ALTID gi´r fire, man læser imellem linjerne og finder ud af at DER ER ingne sandhed..Tit går fvi vor egen vej, måske i vrede over ikke at blive forstået og hele tiden skændes og føler os måske udnyttede, men flere og flere taler om den så vigtige EMPATI, forståelsen er vigtig at vi gi´r plads til individet og måske oven i købet lærer af hinanden..Livet er langt og per diffination godt, hvad der ikke er imod os, er med os..Og hvis vi gi´r hinanden plads, tid og osse ser det goé i folk, skæres den diamandt der heder Privet versa Social..Vi finder osselv i den verden vi sammen skaber !

Altså respekt for andre, tid og plads og forståelse er altsammen egenskaber som vi kan bygge fremtiden med..Og "Positiv tænkning" Et glas kan være halvt tomt, men det kan osse være halvt fyldt..Vi er sure over andres idioti men vi kan jo osse selv være egoistiske og ligeglade. Så lad os se det goé i osselv og i andre, det er trods alt bedre at blive misforstået af andre end at hvis de andre var døde eller suge..Verden er stor og smuk og der er velstand for næsten alle, men der er stadig problemer med den forstoppelse og ophobning af penge, som hober sog op på ganske få hænder, men penge er mest værd for dem der ikke har dem og det gi´r for nogle økonomisk ansvarlighed, andre bliver rockere, kriminelle eller syge..For de der har meget er de næsten intet værd, man køber bare et nyt sommerhus, en ny båd og een til bil ?! Som sagt er grådighed og division, adslillesse de værste fjender og derfor er det osse vigtigt at forstå og gi´plads til andre uanset hudfarve religion eller pengepung..Vi har ALLE både brug for penge og kærlighed, det hænger sammen i en kompliceret komplicitetsom er svær at opklare og vi er alle både yin og yang !! Diversionen,ensomheden ufreden og stress kommer først når vi ikke forsår og respekterer dette og hinanden..Nogen vælger det ene eller det andet men der er intet valg, vi skal være selvstændige og voksne mennesker der forstår at der er ingen nemme løsninger eller lette svar, livet er svært men "Når nøden er stærst er hjælpen nærmest" Vi er mennesker på godt og ondt, det eneste vi alle er eninge om er kærligheden..Og den er selvfølgelig både kompliceret, uforståelig men samlende og dejlig !!

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...