Lommefilosoffen 2

Det handler om dig og mig..

SÅ VINDER VI !

Vi må være åbne og acceptere hinandens forskellighed, måske hellere lære af hinanden end absolut "Tvinge" vores egen sandhed" ned over andre..vi erfarer at vi alle er forskellige og har forskellige holdninger og tro, men det handler både om at kommunikere men osse lære af divertensen i det multikulturelle multiætniske og farverige samfund og samtid, vi lever i !!

Vi må da måske osse nogengange træffe et valg, men vi har alle en personlighed en sjæl, som har enten sympati for dette eller hint..Og vi har alle brug for "Positiv" kritik, for at komme videre og få slebet den "diamant" som vores liv skal være, en slags "rød tråd" et kald, eller livsværk, alle har vi en opgave eller en problemstilling som skal løses, som livet byder og som måske ikke kun angår osselv, alt er ganske vist relativt og det må vi acceptere for at gi´plads til at vi alle kan være her, og for at forstå og elske hinanden.

Men vi har osse vores egen private personlighed , sysler og lidt æventyr eller en lille hemlighed og det er vores ret at ha´det !!

Men vi skulle gerne allesammen være i harmoni, være homogene og ikke "Svinge" for meget men svinge sammen.."Som oppe så nede" og som naturens kosmos er vi selv alle fantastiske væsener, der både har lys og mørke og alle skal smage alle naturens gaver, altsammen tileget mennesket, kanel duftolier, mad silke og urter og solen og tiden (for lige at ta´nogle af de store gaver med) alle skal vi gennem både ild, vand, luft og jord, vi skal da forhåbentlig alle smage lidt af diversiteten..Den der gi´r appetit og danner vores udvikling.. Vi skal "Hele vejen rundt" !!

Og vi skal forstå at mennesket er en stor ting !! En engel er stort, en gud er noget stort men mennesket er det største og alt er tilegnet os.. Livet er en gave og vi skal bare sætte os godt tilrette med lidt popcorn og lidt cola og nyde filmen, nyde turen !!

Vi ved at accept, af hinanden men måske osse og især af osselv og egne behov og "Skæve sider" er en vigtig faktor og at man ikke må skære den hånd væk som forædder een, så har man "glemt" og forsømt noget vigtigt og intet kan vokse sig sund eller rask i glemsel og mørke..

Og "Man skal tænke selv" det kan ikke siges tit nok, og vi udvikler os jo hele livet, individuantionen, det at blive et heelt menneske, tager hele livet og det er jo netop holismen og det at "Komme hele vejen rundt" som er lærerigt og danner vores person..

Dette er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, og egentlig bare lidt lommefiloosofi, men alle har jo ret til at tænke og mene hvad de vil !!!!

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...