Lev med livet..

Det er enten "Jævelens skyld" eller "Guds straf", det ved man aldrig , men bare man er skinhellig, falsk og selvdestruerende med falsk bevidsthed og falsk skyld og dør en grusom død for et eller andet man egentlig IKKE tror på, "kommer man nok i himlen" og så går der tid med det!!!!!!!!! Og det ER selvfølgelig dybt uretfærdigt, perfidt, manipulation, æreskrænkende og imod alle menneskerettigheder og imod mennesket OG livet selv, men det kan jo være at Naturen Zeus og Solen vinder, alligevel !!?

Det er falskheden og selvpineri i en farlig uballance, én laang krig mod NOGET ANDET FORKERT, svig og lav moral, for alle pengene..Og man "slipper" lidt hvis man bare er lidt falsk OG IMOD BEDREVIDENDE lyver for sigselv og "indrømmer" at "det er min egen skyld" eller hopper med på lidt troldom og manipulation !!!!ELLER på anden måde går på kompromis med sin egen menneskelighed og moral f.eks. "tør" udnytte og tage røven på dem der ER SÅDAN !!! mens ægtheden ballancen og naturen svinder langsomt..
Men det tør i ikke se i øjnene eller bare tale om !!! FOR I tror på noget forkert OG i ved det OVNIKØBET GODT, selv!! OG I TROR KRAFTEEDEME OSSE det er FOR SENT AT REDDE LIVET!!!
FOR SENT AT REDDE SANDHEDEN RETFÆRDIGHEDEN OG NATUREN ?????????
DET ER ALDIG FOR SENT....

Og Det gælder selvfølgelig om at overleve, med sin sjæl OG hjerte OG moral INTAKT!! I virkligheden..Ægte..UDEN nogen form for falsk elller nytteløs "kamp" for eller imod noget "man ikke tror på" elller VED er forkert...... UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS !!!! OG DET ER NEMT !!!!

Og det er osse totalt ligemeeget hvor falskt og håbløst i ignorerer sandheden og retfærdigheden OG JERSELV!
Og jeres egen NATUR!!!

Med én laang nytteløse "kamp" for to falske "drømmerier" med "skulderklappen" eller "Stemningshyggeri" i to spredte klumper, OG såkaldt "Tro" eller ståen foran speglet og råbe, "Jeg er i virkligheden go nok" og tusind MEGASTUNTS og djævleske "Buddiske" øvelser og selvbekraftigelser, 1000 hypnoseflip på youtube og JEG SKAL GI DIG!!! !!
SÅDAN ER DET ALLIGEVEL !!!!! !!! - SÅDAN ER LIVET !!!!!

Det ER ikke "meeget bedre" eller "meeget værre" end DET ER!!! Så LA´VÆR med at spilde mere energi på noget i IKKE tror på, eller få det skidt med jerselv FOR PENGENE!!!! Det er meeget nemt, i ER JERSELV !!!! i virkligheden, Og i KAN ikke VÆRE ANDET...

.

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...