Husk det nu...

husk det nu, for vi "glemmer" og er "ubevidste", "ingen af delene" for det er vigtigt, Kan overhovedet lade sig gøre men, det ER nemt at falde for den løgn, at der er en "Stor belønning" "Penge" eller "Evigt kærlighed" el. s.n. ..
Men det er alsammen falsk bevidsthed og direkte Løgn..
Gud er Patroniserende , Inflaret og Ondskabsful og vi hader ham for "At spille smart" for alle pengene, de penge og den kærlighed som der er ikke er noget mystisk i eller monompol på og som tilhører OS !!!
Men som de nu bruger imod osselv, og Bedrevidenede , hele tiden hexer om på virkligheden med, og oveni købet fortæller os at det er VORES EGEN SKYLD!! For "Gud" og Jesus "Kan jo ikke ta´Fejl", vel ??

For vi KAN ikke "blive" til "det" "andet", som de vil ha´os til at blive til og jævle ER osse gode og engle er osse onde..Ingen af delene KAN LADE SIG GØRE !!!"!Man kan ikke løbe fra sigselv eller "Lave om" på sigselv..
Så vi hader "Gud" for vores egen falsked men DET ER IKKE OS der hader !!!
Vi er Ikke ! osselv"
Vi er blevet til "Elgle" i et falsk Helvede, som i virklighedcen ikke kan lade sig gøre og MÅSKE IKKE ER sådan !!!!
Nu er vi enten Alt "det" gud, Jesus, moralen og samvitigheden siger vi skal være, ELLER DET STIK MODSATTE" !!!!
og BEGGE DELE ER FORKERT, FORDI det e ikke os" der vil det, vi er ikke osselv og Vi "Prøver at finde osselv"..men det er en faslsk løgn, vi ER og HAR hele tiden været "Osselv" og vi kan ikke løbe fra det ...
Vi kan "Gøre" noget "rigtigt" eller "forkert" men vi ER osselv...
og i virkligheden GØR vi alligevel hele tiden noget forkert, Man "BLIVER" syg eller "Har" det på fornemmelsen (Eller skidt..) men MAN ER SIGSELV !!!!"!!
og VI KAN IKKE GØRE EN SKID,Jo mere vi prøver at "arbejde med det" eller lave noget om, Des værre bliver det !!! Når vi prøver at "lave om" på osselv eller "Vinde" en formue har vi SOLGT VORES SJÆL, enten til gud eller Jævelen !!!!
Og VI "TROR" VI ER FORKERTE !! At "der er noget galt med osselv" MEN det er ikke osselv der er noget galt med !
Det er vores falske "tro" på det ene eller det andet...Og det er ikke osselv der tror det !!!!!
Og vi hader gud for al hans falskhed og vores egen falskhed og gør nu, i desperation, det ene eller det andet, som en flue der ikke kan finde ud af vinduet og basker endnu mere og mere , i sin egen pine, uden at vide at det ikke engang er pinen, men det kæmpe nyttesløse arbejde, "Kampen" for at finde ud, der gør det ..
Og at den nemt kunne finde ud hvis den tog det stille og roligt , eller bare ventede til den havde det bedre ..
Så nu er "Samvittigheden, moralen eller Over-jegét" , Det falske, kommet i konflik med Jeg ét , vores egentlig og naturlige væsen, og "vi basker" rundt sdom fluen i vinduet og stemmer i frustration på Dansk folkeparti Slår konen eller barnet, eller værre.. For vi hader den bedrevidende, patrroniserende og Jahviske "Gud" (Der jo ikke kan ta´ fejl..)!..
Men det ER nemt at tro at man "Kan finde sigselv" eller at "Gud" eller "Jævelen" står med en stor pose penge eller en plads i "Himlen"...
Men hver gang vi GØR noget, for at gøre det bedre (eller værre ?) har vi gjort noget forkert og troet på en "falsk" løgn..
Man Skal altså bare være sigselv og man skal tænke selv og det er nemt og MAN KAN ikke gøre andet !!!!!!!!!! "

Men Der ER stadigvæk noget galt her i Danmark, her 2000 år efter Hamlet...

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...