Inreligiøst manifest

al nedenstående viden kan og vil blive misbrugt af både U.S. kirken og alle store som små organer


Ja, det har nu taget en enorm indsats af spildte menneskeliv,ævl kævl,i biblen som i splittelsen imellem osalle,i kirken større vrøvl og idioti plus forgudelse af døden at gøre os-alle til spilleautomater,der pliver pisked fra vugge til grav med at jesus ikke kan tage fejl, i en grad så vi ikke engang gider overveje om der skulle være noget om noget om snakken ellerom der skulle være een lillebitte fejl i biblen,men derimod bare sluger alt hvad der kommer fra den side råt, tror på at meningen med livet er at dø, og komme ud i rummet med den lille søde hund vi havde som børn,før vi blev spille-automater og nu ikke mere må tænke...De dyder, som liv lys solverv og hygge,som vi havde i gl. dage er nu erstattet af død ,mørke og uhygge ! Dette er jesu budskab i sin essens,og Muhammedtegningerne ER FAKTISK ET GODT TEGN PÅ YTRINGSFRIHEDEN,NU DA IRAN HAR FÅET BOMBEN I TURBANEN, DE SKAL NEMLIG LISSOM DE KRISTNE REPUPLIKANERE DER JO SOM DET ER FORTALT PÅ WORLDWIDE TV OG RADIO , VIL FØRE KRIG IMOD RUSLAND FOR SELVFØLGELIG SKAL ARABERNE IKKE BARE TJENE PENGE PÅ HALVE PAPEGØJER MED POMME FRITES OG THOUSAND ISLAND DRESSING,+ NATURLIGVIS HELLIGE SPILLEHALLER ,DE SKAL DA OSSE VÆRE MED, NÅR DET HELE GÅR OP I DEN (ELLER EFTER AMERIKANSK ØNSKE ?) TOTALE KRISTNE ATOMKRIG DER VENTER FORUDE (MAN MÅ DOG FORMODE AT RUSSERNE OSSE GERNE VIL VÆRE LIDT MED...)
MEN SELVSTE MANDEN DER HAR ØLELIGT MIN VERDEN ER NU VED AT REDDE DEN STORE,BÅDE E.U. OG NATO ER PÅ SAGEN OG DET ER IKKE MIN HENSIGT AT GØRE JER ALLE ENDNU MERE DESPERATE ELLER KOMME SOM EN DOMMEDAGS-PROFET !
MEN JESUS ER FOR ALVOR KOMMET NED PÅ JORDEN,SOM PAVEN STOLT UDTALER, OG NU SKAL HAN NOK HJÆLPE OS ALLESAMMEN AF MED DEN JORD HAN SELV ALLEREDE HAR ØDELAGT, MENS VI GÅR RUNDT HER SOM SPILLEMASKINER OG KUN VENTER PÅ AT DØ EN HELTEDØD OG KOMME UD I RUMMET MED DEN SØDE LILLE HUND VI HAVDE SOM BØRN...SOM BEKENDT ER DET NEMT AT TILLÆGGE TIL ET EVT. PARADIS ET STED ( SOM HAN JO SELV GEMMER SIG GODT...) SOM INGEN KAN AFBEKRAFTE F.EX. UDE I RUMMET...NU OM DAGE ER RUMSKIBET DOG OPFUNDET OG DET VAR SOM NOGEN VED DOG OSSE EN STOR OVERRASKELSE FOR MANGE KRISTNE AT MAN IKKE FANDT HIMMERIGE,DA AMERIKANERNE FØRSTE GANG LANDENDE PÅ MÅNEN !  ANDEN GANG HAVDE DE NOK VÆNNET SIG TIL TANKEN...OG LIGE PLUSLIG DUKKER DER ET THOMAS-EVANGELIE OP I EN HULE I EGYPTEN,MED 112 UDSAGN TYDELIGT AF JESUS MEN DOG MED HELT ANDRE BUDSKABER END I DEN NU SÅ SLIDTE OG ,OM JEG MÅ TILFØJE, RIMELIGT MISBRUGTE "NYE" TESTAMENTE...NU ER "HIMMERIGE INDE I JER-SELV" OG ALTING PASSER PLUSLIG MEGET BEDRE TIL DEN NYE TID HVOR DE DØDE IKKE ER UDE I RUMMET MED DERES KÆRE SMÅ HUNDE...PLUSLIG ER SELVUDVIKLING OG DET STORE ÆVENTYR OM AT "FINDE SIG SELV" HVILKET DOG EFTER DE STORE PROFETER NÆRMEST ER UMULIGT OG MAN SKAL DA GODT NOK STÅ PÅ HOVEDET MED BEGGE BEN OG LAVE DE STORE ARMBEVÆGELSER + LÆSE ALT FRA OLDÆVL TIL DE LIDT MERE MODERNE SIENCE FIKTION-RELIGIONER OG REJSE I ALLE MULIGE RETNINGER FOR AT FINDE SIN "MESTER" DER SOM EN ANDEN JESUS NOK SKAL FORTÆLLE DIG HVORDAN DU, SKAL LEVE DIT LIV, HVAD DU SKAL SPISE, HVORDAN DU SKAL ELSKE, HVILKE VRØVLE-VERS DU SKAL GENTAGE EFTER HINDUISTERNE 33.000 GANGE OG EFTER BUDDISTERNE(SOM JO ALTID HAR VÆRET LIDT MERE GRUNDIGERE END OS-ANDRE) 100.000 GANGE...
MEN SUMMA SUMARUM, EFTER VORES EGEN TRO ,SOM VI JO UDEMÆRKET GODT VED ER EEN STOR GANG ÆVL, F.EKS. ER "KRISTUS" JO BÅDE GENOPSTANDEN OG "NEDFARET TIL DØDSRIGET" PÅ DEN TREDJE DAG, TO UDSAGN SOM ETHVERT LILLE BARN KAN OG VIL GENNEMSKUE SOM EEN ORDENTLIG GANG ÆVL OG VRØVL...OG HVIS MAN KÆMPER IMOD DE ONDE OG JÆVELEN BLIVER MAN STILLE OG ROLIGT FEJET IND I RYGMÆRKET "PARANOID" FORDI MAN ER DEN ENESTE DER TØR GÅ IMOD DEM...MENS GUD (DA HAN KUNNE SE HVILKET ROD HAN HAVDE LAVET OG ÅBENBART HAVDE FORTRUDT SKABELSEN,DER JO OSSE LISSOM "HIMMERRIGE" ER FOREGÅET ET HEELT ANDET STED OG FOR RET LANG TID SIDEN,DOG IFØLGE EN HURTIG HOVEDREGNING AF ADAM OG EVAS EFTERKOMMERES LEVETID (SOM IFØLGE BIBLEN FORRESTEN OVERHOVEDET IKKE HAR NOGET MED MENNEKENE AT GØRE ? MEN SIMPELTHEN ER JØDERNES HISTORIE ? SKAL VI TRO PÅ DEN ???) KUN ER CA. 12.00 ÅR SIDEN, SOM HAN ALSÅ DOG HAR FORTRUDT OG SLAGTEDE SIN SØN PÅ KORSET FOR AL DET LORT HAN HAVDE SKABT (MÅSKE ISÆR INDE I VORES EFTERHÅNDEN RET OVERBELASTEDE HOVEDER...) MEN DET BLEV DET SOM BEKENDT DESVÆRRE IKKE MEGET BEDRE AF, OG DER KOM MØRKEALDER MED INKVISITATION, AFLAD,OG PAVEDØMME DER DOG FØRTE TIL DEN LÆNGSTE KRIG I HISTORIEN, LIGE HER MIDT I EUROPA, NEMLIG 100-ÅRSKRIGEN, I HVILKET ROD DOMINERENDE HERREMÆND OG KONGER DOG KUNNE UDNYTTE SITUATIONEN MED STAVSBÅND FÆSTEBØNDER JERNHEST,GABESTOK O.S.V. !
NU VILLE ENHVER TRO AT JESUS HAVDE LAVED GED NOK I DEN OG DA VENSTREFLØJEN (MAN HAVDE PÅ DET TIDSPUNKT STADIG TRO PÅ MARX OG EN HVIS RESPEKT FOR LIVET) I FIRSERNE FORTALTE OS AT NU VILLE HØJREFLØJEN BOMBE OS TILBAGE TIL MIDDELALDEREN,HAVDE DE FLESTE NOK IKKE REGNET MED AT DET VILLE VÆRE MED SLYNGEBOMBE-MASKINER ,(I VED DEN SLAGS BÅDE ROMERNE OG VIKINGERNE BRUGTE...)
JEG VIL SOM SAGT IKKE SPREDE ENDNU MERE TVIVL OG KAOS 
SÅ LAD OS DOG HÅBE AT DER ER STYR PÅ DET, DET HELE KUNNE VÆRE EN BEVIDST TVIVLSKABENE PROPOGANDA  FRA AMERIKANSK REPUPLIKANSK SIDE,DER SKAL GØRE OS ENDNU MERE HÅBLØSE OG APATISKE 
 TOGHETER WE STAND/DIVIDED WE FALLMEN JESUS MÅ GIVE OS BEVISER FOR SIN KÆRLIGHED, BEHANDLE SINE FÅR RIGTIGT, HÅB OG FORSIKRING I TROEN PÅ OSSELV ER FORBANDET, SÅ LÆNGE VI INGEN HJÆLP FÅR IMOD MØRKETS OG JÆVELENS KRÆFTER, ALTING HANDLER OM SIKKERHED ELLER IKKE - ANGST, OM FOLK HAR DET GODT OG SOLEN SKINNER, ELLER EN SKÆV VERDEN SOM VIPPER...MEN FAKTUM ER AT dANMARK DEN DAG IDAG STADIG STÅR I VÅDE OG ALLE HERRE VIL VÆRE (ØEHENSLAGER..) OG AT DANMARK STADIG DEN DAG IDAG FREMSTÅR SOM MONARKI, TIL STOR FORTRYLLELSE FOR FEDE BURGER-AMERIKANERE OG ANDRE SMARTE FORRETNINGSFOLK VERDEN OVER, DER DOG BLI´R NOGET SKUFFET OVER AT HIMMELBJERGET,"THE SKY MOUITAIN" IKKE ER STØRRE OG IKKE BELAGT MED IS ÅRET RUNDT ! ! !
JEG ER PERSONLIGT SKUFFET OVER ET INDSLAG I TV-AVISEN IDAG, HVOR ASYLSØGERE ,VREDE OG OPRØRTE, FORTALTE OM AT ARBEJDE FOR 15 KR. I TIMEN..SOCIALMINISTEREN MENTE DOG DERIMOD I SIN KOMENTAR AT DE BLOT "NASSEDE" PÅ DET DANSKE SAMFUND OG AT"DEN SLAGS SKULLE STOPPES"

SPØRGSMÅLET ER NU OM VI SKAL SIDDE MED FOLDEDE HÆNDER OG VENTE PÅ AT "GUD" SOM NU PLUSLIG ER MENNESKE OG HEDDER JESUS, SKAL GØRE TINGENE FÆRDIGE OG AT DEN KRISTNE SEKT SOM F.EX. BL.A. BUSH-FAMILLIEN TROR PÅ, AT GUD SKABTE VERDEN FOR 12.000 ÅR SIDEN SKAL STARTE DEN ENDELIGE ATOMKRIG OG DERMED GØRE ARBEJDET FÆRDIGT, ELLER OM VI MON KUNNE MANDE OS LIDT OP ,SAMLE LIDT KULTUREL OG FÆLLES GLOBAL ENHED OG SAMMENHOLD, IMOD ALLE DISSE
FANDENS DOMMEDAGS-PROFETIER  ! ! !
 
OG MÅSKE SMIDE FRIKKADELLE-PACIFISERINGS-GAFLERNE OG FINDE MARX, RESPEKTEN FOR MENNESKET OG LIVET,OG HØTYVEN FREM ,OG ORDENE FÆLLESSKAB OG KOMMUNIKATION, FØR DET HELE ER OG BLIVER FORBI !
 

OG husk : kommunikation og fællesskab er stærke krafter, blandt mange go´e krafter her på jorden,tror man på kærligheden selvom dens budskab har ringe kår, bliver man til kærlighed selv og en del af den STORE KÆRLIGHED !
 og det er aldrig
for sent !!!
BELIEVE ME WHEN I SAY TO YOU - I HOPE AMERICANS LOVE THEIR CHILDREN TOO !!

MEN VI TAGER OPGAVEN OP MED ILDHU OG DET ER MÅSKE OSSE MENINGEN I DEN STORE KABALE AT VI SKAL FINDE HINANDEN ALLESAMMEN,I EN NY VERDEN, MED EN BREDERE HORISONT,TRODS ALT...

Nyeste kommentarer

11.04 | 09:39

Du skriver fantastisk levende og det er bestemt interesant at læse. Om jeg s...

18.11 | 22:02

Der er nogen der lytter, fx. helt fra Honduras.

21.02 | 19:03

Skønt med et menneske der har en mase på hjertet

29.03 | 19:53

Jeg syn´s at denne side er vild for syg, især Alberte..(Luna)...